ul...k
Ets ameliyatımı kendisi yaptı, çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Her şeyi ince ayrıntısına kadar açıklayıp hastasını önemsiyor, Tamer hocam gibi işinin ehli doktorlara ihtiyacımız var.
ha...e
her konuda tam anlamıyla bilinçli ve yönlendirici bir doktor hersey için ve en önemlisi hastaya yaklaşımı ve ilgisinden dolayı tesekkur ve tavsıye edıyorum
be...i
14 Şubat 2015 cumartesi günü ETS ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi ve samimiyetiyle kendisinden çok memnun kaldım. Hastaya yaklaşımi hastalık ve ameliyat sürecini ayrıntılı anlatmasiyla çok memnun kaldım. Gerçekten çok babacan harika bir doktor. Tavsiye ederim
sa...i
ben eşimi ve annemi öksürük şikayeti ile götürdüm hastaya yaklaşımı ve hastalık hakkında cok açıklayıcı bilgiler vermesi v ekarsındaki hastayı germemesi beni etkiledi tedavi sonrası basarının yorumlarını ayrı bir değerlendirmeyle yazacağım inşallah 10 numara
Tamer Vardaloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Vardaloğlu, Göğüs Cerrahisi.
Tamer Vardaloğlu adresi nerede?Tamer Vardaloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Vardaloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Vardaloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tamer Vardaloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Vardaloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Vardaloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Vardaloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Tamer Vardaloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları