2000 yılında Ankara Zekai Tahir Burak kadın hastalıkları ve doğumevinden ihtisası tamamladı.
2000-2006 Yılları Arasında Yozgat Yerköy devlet hastanesınde çalıştı
2006-2009 tarihlerınde BartınYaşam tıp merkezınde çalıştı.
2009-2012 Ankara Güven Hastanesınde çalıştı.
2012-2017 Ankara natomed hastanesınde çalışmaktadır
gö....
Çevremde ısrarla önerilen bir doktor olması sebebiyle, 2. Gebeliğimçn ilk anjndan itibaren Taner Hocam ile yolculuğumuza başladık. Gebelik süresi boyunca ilgisi, bilgisi, güler yüzü, sabrı ve yaklaşımından dolayı kendisine minnettarım. Doğumum da yine mükemmel bir şekilde gerçekleşti Taner Hocam sayesinde. İyi ki yollarımız kesişti ve bende travma olan doğum, Taner Hocam sayesinde unutulmaz bir anı oldu. Emeklerine sağlık, minnettarım
fi....
Polikistik over sendromu olmama rağmen gebelik sürecime sizinle başlayıp iki gebeliğimi de sizinle tamamlamış olmaktan mutluluk duyuyorum.
Bu süreçte gerek ilginiz gerek bilginiz güler yüzünüz ve samimiyetiniz için size minnettarım iyiki sizi tanıdım
se...n
Değerli doktorumuz, gebelik sürecini sizinle birlikte sürdürüp, mutlu sona ulaştığımız için çok mutluyuz. Bu süre içinde olan destekleriniz bizim için çok önemliydi. Her konuda bizi rahatlatıp yüzümüzü hep güldürdünüz. İyi ki yollarımız kesişmiş. Size ve değerli ekibinize saygılarımla..
b....s
2 düşük sonrasında karşılaştık kendisi ile bizim için en önemli olanı verdiği motivasyondu 3. Gebeliği elde etmek için planlı bir süreç ilerletti gebeliği elde ettikten sonraki sabrı bizim için çok önemliydi çünkü ilk ikisi düşük ile sonuçlandığı için en az haftada bir bazen haftada 2 yada 3 kez bile gittiğimiz oluyordu. Her muayenede güler yüzüyle karşıladı 38. Haftaya kadar takipli hastasıydık doğumdada aynı memnuniyet ile süreç devam etti şuanda oğlum 6 günlük eğer doktor arayışımız varsa canıgönülden tavsiye ederim tekrar gebelik planlayacak olursamda Taner hoca ile devam ederim.
t....a
Taner hocayla başladığım gebelik surecim sezaryen doğumla Taner hocayla devam etti.Hicbir sorun yaşamadım
Bilgisini ve işini gerçekten severek yaptığını ilk görüşte anlayabilirsiniz biz çok memnun kaldık
az...e
Taner hocayı iyiki tanımışız kendimizi ve bebeğimizi güvende hissederek gittik.Sezeryanla ilgili korkularım olmasına rağmen konuşmalarıyla rahatlattı.. Şimdi bebeğim ve bende çok iyiyiz.
bu...m
2 gün önce Taner hoca sezeryan doğumumu gerçekleştirdi. Çok soru sormama ve çok tedirğin olmama rağmen beni çok güzel karşıladı ve çok güler yüzlüydü. Eğer bir daha çocuk düşünürsem tercihim yine taner akçal olacaktır.
er...
Canım taner hocam iyi ki sizi tanımışım hamileliğim süresince destekçi güler yüzlü oldunuz iyi ki varsınız.cok rahat sakin bir dogum yaptım kızımda bende gayet sağlıklıyız sizde ekibiniz de iyi ki varsınız.
m....
Taner Hocamla 2016 yılında ilk hamileliğim dolayısıyla tanıştık. İlgisi, bilgisi, güler yüzü sayesinde doğumumu onunla gerçekleştirmeye karar verdim. İlk oğlumu ve bir kaç gün önce ikinci oğlumu da onun sayesinde kucağıma aldım. İyi ki yollarımız kesismiş. Herkese tavsiye edeceğim harika bir doktordur. Kadroya yeni bir bebiş daha ekleyecek olursak yine kapınızı çalacağımıza emin olabilirsiniz hocam :) İyi ki varsınız...
gi...e
Değerli Taner hocam, bu güzel süreçte birlikte olmaktan mutluluk duydum. Gebelik takibi durumumuzu çok iyi yönettiniz. Samimiyetiniz işinize olan sevginiz beni çok etkilemişti. Çok şükür birlikte doğumumuzda gerçekleşti. Zor ama çok güzeldi. Her anımda sabırla özveriyle yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler değerli hocam
Gizem
Taner Akçal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner Akçal, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Taner Akçal adresi nerede?Taner Akçal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzluçayır Mahallesi Natoyolu Caddesi No:55 Mamak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner Akçal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner Akçal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taner Akçal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner Akçal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner Akçal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner Akçal hakkında ne düşünüyor?Toplam 156 hasta / danışan, Taner Akçal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kırıkkale Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (7)Mamak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları