Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi MNS Plaza No:50 A blok Kat:9 Daire:42, Adana
Anal fissürler
Hemoroit ( basur)
Küçük Cerrahiler
Kıl dönmesi
Makat kaşıntıları
Normal randevu
Perianal fistül
Taner Bayramoğlu Muayenehanesi
Mecburi hizmet görevimi Giresun'un espiye ilçesinde yaptım. 2-2,5 yıl süren mecburi hizmetten sonra İstanbul Vakıf Gureba Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde uzmanlık eğitimine başladım. daha sonra da Haydarpaşa Numune Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğine atandım. 1992 yılı temmuzunda Genel Cerrahi Uzmanlık eğitimimi tamamladım.
2003 yılında Adana Numune Hastanesi’ne atamam yapıldı. 2010 yılına kadar Numune Hastanesinde görev yaptım. 2010 yılı Haziran ayında devlet memurluğundan ayrılarak şu anki adresimde serbest hekimlik yapmaktayım.
sa....
Hayatımdan bezdiren fistül belasından beni kurtardı aylar boyunca gitmediğim hastane kalmadı ama ALLAH razı olsun beni bu beladan kurtardı ilgli alakalı bir doktor kedisine ve ekibine minnnettarım
me...a
Bendeki hemoroid okadar ilerlemiştiki 3. Seviyeye ulaşmıştı.sayın Taner Bayramoğlu'nun methini duydum,Gaziantep'den kendi Aracım ile Adana'ya gittim 10 dakikada 20 senedir çektiğim dertten kurtuldum ve arabama binip evime geldim çok şükür..kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım
öm...ş
mükemmel güvenle gidilecek alanında eşi olmayan hocamız ben Taner hocamın ameliyatından çok memnunum herkese tavsiye ederim
me...n
bağsur tedavisinde çok memnun kaldım amaliyat olur olmaz ayağa kalktım ne mutlu yakınlarımda kaç kişi bu amaliyatı olduysa bırak ayağa kalkmayı yerde kıvranıyorlardı ben böyle doktor görmedim...bağsur tedavisinde 1 numaralı operatör ellerine sağlık burdan saygıyla anıyorum...
Taner Bayramoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner Bayramoğlu, Genel Cerrahi. Size Taner Bayramoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Küçük Cerrahiler, Normal randevu, perianal fistül, anal fissürler, hemoroit ( basur), kıl dönmesi, makat kaşıntıları, Randevu.
Taner Bayramoğlu adresi nerede?Taner Bayramoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi MNS Plaza No:50 A blok Kat:9 Daire:42 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner Bayramoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner Bayramoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taner Bayramoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taner Bayramoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Taner Bayramoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner Bayramoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner Bayramoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner Bayramoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Taner Bayramoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar