İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii, İstanbul
se...z
MEHMET AKİF ERSOY GÖĞÜS KALP VE DAMAR CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE babamın kalp krizi sonucu 2 tıkalı olan damarına BY-PASS ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Taner İyigün hocama ekibine hastane yönetimine cerrahi servisinde çalışan hemşerilerimize asistan Dr.larımıza ilgi alaka hizmet verdikleri tüm fedakırlıklar için ailecek minnettarız Rabbim Dr.larımızın ellerini titretmesin herbiri çok başarılı alanlarında çok uzman güvenebilirsiniz Saygı ve sevgilerimle..
ze...r
Dedem Ali Şahin 78 yaşında Mehmet Akif Ersoy Kalp Damar Cerrahi Araştırma hastanesinde Doktor Taner İyigün tarafından kalp kapakçığı değişim ameliyatı olmuştur.Ameliyat başarılı geçmiştir.Dedem çok memnun kaldı.Taner İyigün ve ekibine teşekkür ederiz.
nu...
dirt tane tıkalı damar değişti,ve bir kalp kapağım tamir edildi.Bugün tüm yaşam fonksiyonlarım 4/4 lük devam ediyor,kısaca Taner bey ve ekibinden Allah razı olsun..
gö...p
28/6/2019 taner hocaya baypas 4 damar ameliyatı oldum taner hocanın eline sağlık gayet iyiyim kesinlikle tavsiye edebileceğim dr ve hastane ve personel olarakda herkese ilgi ve alakalarindan dolayı teşekkür ederim
yu...n
13 Ocak 2020 tarihinde Taner hoca ve ekibi babamın çok zor ve riskli ameliyatını gerçekleştirdi. Aort damarı, kalp kapağı, kalpten beyne giden bir damar değiştirildi. Ameliyat sonrası yoğun bakımdan tekrar bir ameliyata alınıp by pass ameliyatı yapıldı. 7 günlük bir yoğun bakım sonrası normal servise alınıp taburcu olduk. Allah Taner hoca ve ekibinden razı olsun. Bize babamı geri verdi. Gözünüz kapalı güvenip sevdiklerinizi teslim edebileceğiniz tek hastane.
8/02/2018 tarihinde beni ekibiyle 6 damar bypass ameliyatı yapan Op.Dr.Taner İyigüne çok teşekkür ediyorum.Normalde 3 damar kararı verilmişti ama açtıktan sonra ileride sorun çıkaracak ilave 3 damarıda bypass yapmışlar.İnanılmaz sevecen güler yüzlü dotorumun daha nice hayatlar kurtaracağına inancım sonsuzdur.Doktorlarım ve tüm personel 10 numaraydı.Mehmet Akif Ersoy hastanesinin yanında özel hastaneler bence sağlık ocağı gibi kalır.Hepinizden Allah razı olsun
Taner İyigün adını ilk defa Mehmet Akif Kalp damadaduyduk abimin yırtılan aortunu kalp kapağını değiştirdi ona ve ekibine ne söylesek azdır hastamız iyileşme sürecinde emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz ALLAH RAZI OLSUN Kendisini en kısa zamanda ziyaret etmek istiyoruz.
Taner İyigün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner İyigün, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Taner İyigün adresi nerede?Taner İyigün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner İyigün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner İyigün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taner İyigün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner İyigün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner İyigün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner İyigün hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Taner İyigün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Derin Ven Trombozu (DVT)
İstanbul Kronik Venöz Yetmezliği
İstanbul Kalp Kapağı Problemleri
İstanbul Aort Genişlemesi (Anevrizması)
İstanbul Periferik Damar Hastalığı
İstanbul Koroner Arter Hastalığı
İstanbul Kılcal Damar Çatlaması
İstanbul Aort Kapağı Hastalıkları
İstanbul Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları