Alt Ekstremitelerde Venografi
Vasküler Cerrahi
Venöz Yetmezlik Tedavisi
gü...
Senelerdir geciktirdigim varis ameliyatıni (kapalı varis) Taner beye oldum
Çok şükür başarılı geçti ,kendisi çok güzel motivasyonu yüksek bir doktor aynı zamanda çok ta ilgili
İçiniz rahat olsun
Ben bu kadar zaman nie olmadım da o ağrıları çektim die kızıyorum kendime
Allah Taner beyden razı olsun
a....
Annem bugün varis ameliyatına girdi en başından sonuna kadar ilgisi ve uzun uzun bilgilendirdi .Gözünüz kapalı gidip tedavinizi yaptırabilirsiniz . Kapalı yöntemle varis ameliyatı oldu. Aynı gün eve çıktık. 9 da ameliyata girdi 3 de çıktık hastaneden simdi evdeyiz .Hersey için doktorumuz Op.Dr.Taner Şaşırtan'a çok çok teşekkür ederiz ellerinize emeğinize sağlık...
Babamın bacağında başlayan ağrı şikayetiyle doktorumuz Op.Dr. Taner Şaşırtan hocamıza geldik. Muayenesini tamamladıktan sonra damar anjiosu yaptırdı. Ana bacak damarında tıkanıklık olduğunu ve kapalı yöntemle açabileceğini söyledi. Hocamız Dr Taner Şaşırtan ve ekibi tarafından başarılı bir ameliyatla babamın bacaktaki tıkalı damarı açıldı. Çok şükür babam sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası yoğun bakım hemşireleri ve hasta bakıcılar ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim daha sonra yoğun bakım sonrası normal odalarda görevli hemşire arkadaşlara ve hasta bakıcılara teşekkür ederiz.Tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun
he...i
Hastamızın diyaliz için katakter ve füstül işlemlerini gerçekleştirdi. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık süreçte. Eli çok iyi. Öneririm
f.....
Taner Bey varis şikayetimden dolayı operasyonumu gerçekleştirdi. Başarılı bir operasyon geçirdim. Kendisi sonrasındaki takiplerimde de güzel ve iyi ilgilendi. Taner Bey operasyon öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Kendisi operasyon sırasında hoşgörülü, eğlenceli, hastaya moral verici şekilde güzel ilgilendi.
f.....
Taner Bey'e göğüsle alakalı bronşit rahatsızlığımda muayene oldum. Kendisi kontrolümü sağladı. Kan sulandırıcı ilaç verdi. Benimle çok ilgilendi. Allah ondan razı olsun. Taner Bey'den memnun kaldım. Kendisinin uyguladığı tedavinin çok faydasını gördüm. Önceki gibi rahatsızlığım kalmadı.
s....
Taner Bey çok iyi bir doktor. Ben ve annem varis şikayetimizden dolayı muayene olduk. Annemin varisi bayağı ilerlemişti. Kendisi annemin ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyattan sonra şikayetlerinde azalma oldu. Taner Bey'den aldığım tedaviden memnun kaldık.
g.....
Taner Bey'e varis şikayetimden dolayı muayene oldum. Kendisi lazer ameliyatımı yaptı. Ameliyattan sonra şikayetlerim tam olarak geçmedi ama azaldı. Kendisi çok güler yüzlü, çok iyi, sıcakkanlı bir doktor. Taner Bey'den aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İlk defa kendisi gibi doktora denk geldim. Allah ondan razı olsun.
Varis tedavisi için gittim kendisine. Operasyon geçirdim. Sorunsuz geçti. Çok nazik ve kibar bir doktor. Ameliyattan öncede detaylı olarak bilgilendirdi beni. Hasta takibi başarılı bir doktor. Genel anlamda memnun kaldım.
y.....
Kendisine çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Ben varislerle ilgili ameliyatımı oldum, çok memnun kaldım Çok güzel geçti, birkaç hastayı da yönlendirdim.Hastaların hal hatrını soran, ilgilenen bir doktor.Kendisine selamlarımı iletiyorum.
Taner Şaşırtan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taner Şaşırtan, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Taner Şaşırtan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Periferal Vasküler Bypass, Variköz Ven Skleroterapisi, Damar Ameliyatları, Karotis Ameliyatı, Skleroterapi, Alt Ekstremitelerde Venografi, Karotis Endarterektomi, Kateter Yerleştirme.
Taner Şaşırtan adresi nerede?Taner Şaşırtan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taner Şaşırtan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taner Şaşırtan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taner Şaşırtan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taner Şaşırtan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Taner Şaşırtan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taner Şaşırtan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taner Şaşırtan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taner Şaşırtan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Taner Şaşırtan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Taner Şaşırtan hangi sigortaları kabul ediyor?Taner Şaşırtan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları