Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, Beylikdüzü, İstanbul
Burun Estetik Cerrahisi
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, İstanbul
Burun Estetiği
Otoplasti
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Tanfer Kunt Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Çene Estetiği
Acibadem sigorta, Ak sigorta
Groupama sigorta
Allianz sigorta
Türkiye İş bankası kurumsal
Anadolu Sigorta
er...
Eşimin sol kulağında bir sıkıntı vardı. Buna istinaden detayli muayene olduk hocam alanında uzman
ke...n
Alanında çok uzman bir doktor olduğunu söylemek gurur verici. Çünkü çocukluğumdan beri yaşadığım Sinüzit hastalığım Tanfer hocam sayesinde daha biraz daha düzeldi. Sürekli tıkanan burnumdan çok rahatsız oluyordum. Artık uykularım bile rahat
daha önce başka bir prof. doktorun çözemediği dış kulak mantarını kendisi çok rahat bir şekilde tedavi etti.
6 ay önce Tanfer hocama olduğum burun ameliyatım sonrası hem nefes alma sorunum tamamen düzeldi. Hemde eğrilik sorun çok başarılı bir şekilde giderildi. Meğer ameliyattan önce %20 burundan nefes alabiliyormuşum. Sporumu da çok olumlu etkiledi. Tanfer hocamı bu konuda kesinlikle tavsiye ederim.
öz...m
Doktor bey çok ilgili ve problemimi anında çözdü annemden yeni doğmuş gibi hissettim. Sağ kulağım çok kötüydü duyamıyordum yaklaşık 10 gün olmuştu dr inceleme yaptıktan sonra kulağımı temizledi ayrıntılı bir şekilde ve neler yapmam gerektiğini anlattı harika bir doktor tavsiye ederim.
m....g
8 yaşındaki oğlumun bademcik ve geniz eti problemi için muayene olduğunuz Tanfer hoca çok samimi ve sıcak bir şekilde muayene etti oğlumu. Sabırla tüm sorularımıza açıklık getirdi . Hastayı ve yakınını germeyen , babacan tavırlı bir hekim . Teşekkür ederiz
fa...n
Sinüslerimle ilgili şikayetim vardı. Doktor Bey detaylı muayenesinden sonra ilaç tedavisine başladı ve gayet olumlu sonuç aldım. Anitibiyotik gerekmedikçe vermiyor, bu da çok güzel bir özellik. Hem hastasına yaklaşımından hem de tedavisinden dolayı çok tavsiye ediyorum.
em....
Tanfer hoca harik bir hekim, yaklaşımı çok iyi. Kızımı 6 yaşında iken geniz eti operasyonu için götürdük. Çok güzel ve sorunsuz bir ameliyat geçirdik.
g....a
Tanfer hocam yıllardır burunla alakalı her ne sorunum olursa gayet güzel ,titizlik ve başarılı tedavisi ile gerçekleştirmiştir.uc ay önce rinoplasti oldum ve şahane doğal bir burnum oldu.daha öncesinde de septoplasti ve burun etimi aldı.hicbirinde bir sorun yaşamadım.iciniz rahat kesinlikle tedavi olabilirsiniz.
s....k
Değerli Tanfer hocam yılların tecrübesi emeği bilgisi ile öyle detaylı muayene ediyor ki ailece kendisine gidiyoruz.Gecenlerde oğlum duymuyorum deyince koşa koşa gittik Tanfer hocam kulağından bir birikinti çıkardı ki öyle kolay nazik gözünüz kapalı gidebilirsiniz Babacan ve gerekmedikçe ilaç yazmaz sabırla dinler kendisine saygılarımızla
Tanfer Kunt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tanfer Kunt, Kulak Burun Boğaz. Size Tanfer Kunt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Normal Randevu, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Sinüs Cerrahisi, Sinüzit cerrahisi, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Orta Kulak Ameliyatı, Otoplasti, Bademcik Ameliyatı.
Tanfer Kunt adresi nerede?Tanfer Kunt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tanfer Kunt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tanfer Kunt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tanfer Kunt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tanfer Kunt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tanfer Kunt hangi dilleri konuşuyor?Tanfer Kunt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tanfer Kunt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tanfer Kunt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tanfer Kunt hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Tanfer Kunt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tanfer Kunt hangi sigortaları kabul ediyor?Tanfer Kunt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları