Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi
Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1, Edremit
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ni...r
İzmirde teşhis konulmasına rağmen nerdeyse koşarcasına balıkesir e giderek Kemal Tanju Bey' e gözü kapalı ameliyat oldum herkesin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum
Kemal Tanju Başkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Tanju Başkan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Kemal Tanju Başkan adresi nerede?Kemal Tanju Başkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Tanju Başkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Tanju Başkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kemal Tanju Başkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Tanju Başkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Tanju Başkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Tanju Başkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kemal Tanju Başkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar