Psikoloji lisans eğitimimi Yaşar Üniversitesinde aldım, eğitim sürem ve sonrası boyunca çeşitli klinik ve kurumlarda çalışma fırsatı buldum. Dr. Psikolog Özge Alkanat’ın kliniğinde danışan görerek ve süper vizyonlar alarak mesleki yetkinliğimi geliştirdim. Şu anda İngiltere’de Bournemouth Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamlarken aynı zamanda online terapi hizmeti vermekteyim.
Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemiyle hizmet vermekteyim. Gerekli durumlarda farklı ekollerden enstrümanlar da kullanmaktayım
Psikolog
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
bu...l
Beni ağır bir depresyondan çıkartıp tekrar hayattan keyif almamı sağladı. Online terapiye ön yargılarım vardı ama ilk seansdan sonra bu konun bir problem olmadığını anlamış oldum.
Yaşamış olduğum olumsuz durumdan beni çeken ve olumlu düşünmeme sebep olan Tankut bey'e desteklerinden dolayı minnettarım..
ku...ı
Tankut beyle kısa sürede çok güzel bir yol aldık. Sayesinde kendimde göremediğim ve değiştirmekte zorlandığım çoğu şeyi halletmemi sağladı. Terapi sürecini iyi yönettiğini ve bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Takıntılı olduğum düşünceleri artık geride bırakmış bir şekilde hayatıma daha sağlıklı olarak devam edebiliyorum. Tüm bu süreç için minnettarım, iyi ki yollarımız kesişmiş
a....g
Kendisiyle güzel bir terapi yolculuğum oldu. Kaygılarımın sebebini anlamamı ve çözmemi sağladı. Bunun dışında da tüm yükümü Tankut beye anlatabildim. En önemlisi de kendi kendimin terapisti olamam konusunda beni çok güzel hazırladı.
at...a
Hayatımı düzene sokmamda çok yardımcı oldu, desteğinizle kendimi daha güçlü ve daha dengeli hissediyorum. Siz benim için gerçekten değerlisiniz.
Tankut Tabak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tankut Tabak, Psikoloji. Size Tankut Tabak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çözüm Odaklı Terapi.
Tankut Tabak adresi nerede?Tankut Tabak adresini belirtmedi. Tankut Tabak yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Tankut Tabak adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tankut Tabak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tankut Tabak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tankut Tabak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tankut Tabak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tankut Tabak hangi dilleri konuşuyor?Tankut Tabak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tankut Tabak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tankut Tabak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tankut Tabak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tankut Tabak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tankut Tabak hangi sigortaları kabul ediyor?Tankut Tabak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.