Turan Mah. Sabri Oral Sitesi A Blok Giriş Kat, Isparta Merkez, Isparta
Rahim Filmi
Turan Mah. Sabri Oral Sitesi A Blok Giriş Kat, Isparta
Tanseli Çakmak Muayenehanesi
ya...r
Ben hiç bu kadar güvenilir sevecen bir dokror göremdim.Her doktor tanseli hanım gibi olsa keşkeKadınların kendini rahar hissetmeleri gereken her dönemde
ni...l
Gerçek insanı gerçek doktoru onda gördümç. Doğum sonrası tüm problemlerimde onu ararım ve yardımcı olur.İnsanın ruh halinden anlayan sevecen dürüst herşeyiyle dört dörtlük.Hiç düşünmeden gidilebilecek ender doktorlardan herkese tavsiye ediyorum .işinde de muhteşem cerrahisinin çok iyi olduğunu duymustum yanılmamısım
Tanseli Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tanseli Çakmak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Tanseli Çakmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Tanseli Çakmak adresi nerede?Tanseli Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan Mah. Sabri Oral Sitesi A Blok Giriş Kat Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tanseli Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tanseli Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tanseli Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tanseli Çakmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tanseli Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tanseli Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tanseli Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.