Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kinetik Aile Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Emta Psikolojık Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodrama
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
a....)
Psikiyatristimiz yönlendirdi. Dikkat eksikliği ve odaklanma sorunu vardı. Gelişim anlamında çalışmalarımız devam ediyor. 6-7 aydır beraberiz. Tansu Hanım çok iyi birisi. Seanslardan olumlu sonuçlar almaya başladık. Oğlum ve ben kendisini çok seviyoruz. Ailemden biriymiş gibi görüyorum. Çok memnunuz kendisinden.
b....)
Kızım için başvurdum. Kaygıları vardı. 7-8 aydır birlikteyiz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Kızım seanslara severek gidiyor. Tansu Hanım'dan çok memnunuz. Çok seviyoruz kendisini. Sanki ailemizden biri gibi. Her aramak istediğimde ulaşabiliyorum. Saat hiç fark etmiyor. Kendisi de arayıp soruyor. İlgisi çok iyi. Tansu Hanım ile konuşunca ben de huzurlu oluyorum.
e....)
Kızımın ergenlik dönemi için başvurduk. 1 yıldır kendisine gidiyoruz. Çok iyi bir uzman. Kendisinden çok memnunuz. Çok iyi ve olumlu sonuçlar alıyoruz. Zor günleri atlattık. Arada görüşmeye devam ediyoruz. Kızım Tansu Hanım'a severek gidiyor. Seansları iple çekiyor.
e....)
Kızım için başvurdum. Oyun terapisi hizmeti alıyoruz. 5 seanstır birlikteyiz. Verim alıyoruz. Kızım Tansu Hanım'ı çok seviyor. Gitmek için gün sayıyor. Tansu Hanım'ın bilgisinden, ilgisinden, yöntemlerinden memnunuz, yararını gördük. Sonuçlarını okulda daha iyi anladık. Şu an için her şey yolunda, %70 yol kat ettik.
ta...n
Kendi alanında çok iyi bir klinisyen. Çocuğumun kişisel gelişiminde ve bazı çıkmazlarında çok iyi bir rehber oldu
Tavsiye üzerine gittim. 10 yaşındaki kızım için gidiyorum. Seanslardan memnun kaldım. İlerleme var. İçine kapanıktı ağlıyordu ve ilk seanstan itibaren çözümleri görmeye başladık. Şuan da iyiyiz. Kızım güvenle gidiyor.
Kendisinden aşırı memnunum. Oğlum için tavsiye üzerine gittim. Çok güzel geri dönüş aldık. Seanslarımız ilk başlarda her haftaydı sonra 15 günde bir şimdi ayda bir kere gidiyoruz. Kendisi sıcak kanlı, samimi. Oğlumu ilk gördüğün de bütün özelliklerini söyledi. Çok çok memnunuz.
ha...
Tansu hanım, etkin güvenilir, empati yetenegi yuksek, güler yüzlü ve konuya hakim bir psikolog İyi ki tanışmışız. Çocuğum için başladık ama onda ki değişimleri gözlemledikce bana da terapi oldu. Bence Tansu hanım Aydın için büyük bir deger.
Biz çok memnun kaldım ilk gittiğimiz de sıcakkanlı bazı şeyler hemen değişti onun söylediği benim yapmam gerekenler nasıl davranmam gerektiğini karşı tarafın benden ne beklediğini bunları çok anlayışlı şekilde anlattığı için her şey çözüldü.Kendisine araştırarak gittim çok şanslı bir seçim yapmışız çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ederim.
Kızım kendini daha çok bana açmaya başladı kendisini çok güzel ifade ediyor çok memnunum.Çocukta güzel ilerleme oldu anne baba ile güzel iletişim kurduğunu gördüm.
Tansu Kabahor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tansu Kabahor, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Tansu Kabahor tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Tansu Kabahor adresi nerede?Tansu Kabahor şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MİMAR SİNAN MAAHALLESİ 23/60 SOKAK NO:5 DAİRE:3 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tansu Kabahor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tansu Kabahor uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tansu Kabahor isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tansu Kabahor, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tansu Kabahor hangi dilleri konuşuyor?Tansu Kabahor ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tansu Kabahor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tansu Kabahor tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tansu Kabahor hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Tansu Kabahor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tansu Kabahor hangi sigortaları kabul ediyor?Tansu Kabahor tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.