20'lik Diş Çekimi
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
le...
Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Arkadaşımda çok memnun kalmıştı. Yaptığı bütün tedavilerinden memnun kaldım. Doktor olarak insani yaklaşımından da çok memnunum.Dişçi korkumu yendim sayesinde. Ailecek gittiğimiz bir doktor. Ailecek her türlü işlemi yaptırdık ve çok memnun kaldım.
ec...ü
Annemin bir çok arkadaşı bu doktora gittiği için tercih ettim.Çok memnun kaldım Tansu Hocam'dan. İmplant işlemi, beyazlatma, taş temizliği gibi bir çok işlem yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım.Son derece steril çalışan son derece ilgili bir doktor. Koltuğun örtüsüne varana kadar steril bir ortam. Çok memnu kaldığım için herkese tavsiye ediyorum.
şe...t
Öneri üzerine gittim. Dişlerim çok problemliydi. Çok doktor gezdim ve en son Tansu beyden çok memnun kaldım. Öncelikle güven vermesi çok önemliydi benim için. İmplant işlemi yaptırdım. Bu süreçte de diş çekimi ve kanal tedavisi işlemleri de oldu. Bütün yaptırdığım işlemlerimden çok memnun kaldım.
fa...t
Uzun zamandır gittiğim bir doktor. Çok memnun kaldığım içinde yakınlarıma tavsiye ettim. Dolgu, kanal tedavisi, implant, diş eti kesimi, köprü gibi işlemlerimizi öok başarıyla yaptı. Sorunsuz işlem yaptığı için herkese tavsiye ediyorum.
ah...ı
Beyefendi bir kişidir,çok iyi bir doktordur. Ailecek Tansu Hocam'a gidiyoruz. Eşim protez yatırdı ben de implant işlemi yaptırıyoruz. Yaptığı hiç bir işlemden şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı. Herkese de tavsiye ediyoruz hocam'ı.
di...
Tansu bey'den çok memnunum ve yıllardır doktorum.İşinden, bilgisinden, kendini güncellemesinden, hastaya yaklaşımından çok memnun kaldım. Yaptığı işlemlerden hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Tansu Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tansu Şen, Diş Hekimi. Size Tansu Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Köprü Uygulaması, Zirkonyum Porselen Kronlar, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Diş Beyazlatma, Pembe Estetik, 20'lik Diş Çekimi, Lokal Anestezi, Hassas Bağlantılı Protezler, Lamina Uygulamaları.
Tansu Şen adresi nerede?Tansu Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahariye Caddesi No:54 Berkel Binası K:2 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tansu Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tansu Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tansu Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tansu Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tansu Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tansu Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tansu Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tansu Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tansu Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diş Hekimleri