tu...t
bademcik sorunum vardi.özel karatekin hastanesinde kulak burun boğaz doktoru asude hanıma çıktım antibiyotik verip yolladı.15 gün sonra tekrar şişti.yine gittim antibiyotik verdi geçti.15 gün sonra tekrar.yine gittim.bu sefer enfeksiyon hastalıkları doktoru talat beye yolladı.gittim ilaç verdi vitamin.ama fayda etmedi.tekrar şişti ve ben yine aynı doktora gittim.hastaneye yatırdı 3 gün yattım geçti sonra muayeneye gittim talat beye.bişeyin yok hastalığın geçmiş dedi.ama onu dedikten 5 gün sonra yine hasta oldum..bi türlü çözüm bulamadılar.sonra memleketime geldim.doktora durumu anlattım ve 2 saat sonra alicak bademcikleri.boşu boşuna 2 doktor oyaladi beni.ve ben dünyanın acısını çektim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Tanver Talat Özyıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tanver Talat Özyıldırım, Enfeksiyon Hastalıkları.
Tanver Talat Özyıldırım adresi nerede?Tanver Talat Özyıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No:5 Çankırı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tanver Talat Özyıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tanver Talat Özyıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tanver Talat Özyıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tanver Talat Özyıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tanver Talat Özyıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tanver Talat Özyıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tanver Talat Özyıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.