Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...e
Telefon numarası doğrulandı
uzun zamandır diş eti çekilmem vardı bunun iki dişimde olan ağrılarım bütün dişlerimi ağrımaya başlamıştı.tarık beye gittim.merak edip . sorduğum bütün soruları titizlikle cevap verdi.artık dişlerime daha iyi bakıyorum.ağrıyan dişime kanal tedavisi uyguladı.hiç ağrım kalmadı.yemek yiyip çayımı içebiliyorum.eğer dişlerinizde problemi olanlar gitsin harika bir doktor.
Tarık Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tarık Kara, Diş Hekimi.
Tarık Kara adresi nerede?Tarık Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No:24 Kat:2 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tarık Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tarık Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tarık Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tarık Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tarık Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tarık Kara hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tarık Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.