Romatoloji Randevusu
Anti- dsDna Testi
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru)
Antifosfolipid Antikor Testi
Taşkın Şentürk Muayenehanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Taşkın Şentürk Muayenehanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Üfürüm
Taşkın Şentürk Muayenehanesi
Behçet hastalığı, gut, vaskülit, sedef romatizması, kurdeşendir.
Kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.
ö....ç
Sjögren sendromum var kas güçsüzlüğü ile gittim gerekli muayene ve tetkiklerimi yaptırdı dinlemesi ve hastalıkla ilgili açıklama yapması mükemmel bir doktor
n....p
Kıymetli Taşkın hocam
Size teşekkürlerimi bildirmek istiyorum gecmeyen sırt ağrılarımdan dolayı ve mide rahatsızlıgımdan dolayı görüşmüştük son geldiğimde tahlillerim temiz cıkmasina ragmen şikayetlerim vardı bana glutensiz laktozsuz beslenmeyi önermiştiniz
Ben sizden ayrıldıgım gün bir alışveriş yaptım raflardaki ürünlerimi ihtiyac sahiplerine verdim tamamen baklagillerden kurtuldum
Glutensiz un, karabuğdaya geçtim, sütü ise laktozsuz aldım
Ev yoğurdu yaptigim süt hariç
Bahaneleri bir kenara itip bir avuc ilaç yada dediğiniz sisteme geçmeyi düsünüp karar vermem zaman almadı
Her sabah yoga yapmaya başladım
Herhün olmasada gün aşırı 30 dk yürüyüslere basladim
Tamamen ağrılarımdan kurtuldum, stores seviyem arttiginda da agrım olmadi
Gluten olmadigi sürece…
ci...z
Hastalığımı çok hızlı tespit edip öngördüğü ilaçları kullanarak Ankilozan Hastalığımı kontrol altına aldı.
Sayın hocam romatizma hastalığının gerçekten yok edeni.. onun sayesinde sağlığımıza kavuştuk .. teşekkürler sayın kıymetli hocam .. tc için biz değer
g.....
Ben romotoid artrit hastasıyım.Taşkın hocamdan çok memnunum.İlaç tedavisiyle ayakta duruyorum.Tedavim ve kontrollerim devam ediyor, 3 ayda bir kontrollerime gidiyorum.Daha önce tutukluklarım vardı, ağrılarım vardı.Eskiye nazaran çok daha iyiyim, ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.
Ben çok memnunum Taşkın hocamdan.Uzun yıllardır kendisine devam ediyorum.Bu dalda kendisinin başarılı olduğunu düşünüyroum.Ben reaktif artif ankilozan spondilit hastasıyım.İğne kullanıyorum, hamileliğimde de aynı şekilde devam ettim.Bir sıkıntım olmadı, çok ilgili bir doktor.İlk başta ben yürüyemiyordum,kalkamıyordum.Tuvalete giderken, oturup kalkarken zorluk oluyordu. Eklemlerimden dolayı ayaklarımda ağrı oluyordu.Tedavi sonucunda bu şikayetlerimin hepsi geçti, doğumda tekrar nüksetti.Doğumdan önce atak oldu, şimdi tedavi sonucu şikayetlerim geçti. Şu an iyiyim,hiçbir sıkıntım yok.
Ben 10 yıllık hastasıyım, her şekilde memnunum. Gayet güzel, tedavisinden ve hastasıyla olan iletişiminden gayet memnunum.Ben romatizmal romatoid artrit hastasıyım.İlaç tedavisi oluyorum. Zaman zaman dönemler geçiriyorum, ağrılarım ve iltihaplı şişmelerim oluyordu.Hocamın tedavisiyle bu dönemi rahat atlatıyorum.Dedikleri doğrultusunda ilaç tedavisine devam ediyorum.Biz yaşadığımız müddetçe böyle devam etsin.
Taşkın hocadan çok memnunum, kendisi Türkiye'deki en iyi hocalardan biri .Gece gündüz yardımcı olur.Bendeki çok ciddi romatizmal rahatsızlıkları kontrol altına almıştır, kendisinden oldukça memnunum.İlaç ve iğne tedavisi oldum.Alerjilerim vardı, hepsi geçti.Aynı şekilde ailem de lupus ve romatizma için kendilerine gitmektedir.Onlar da Taşkın hocamın tedavi şeklinden, insani yaklaşımlarından ve devamlılığından son derece memnunlar.
Taşkın Bey işini seven,işini ciddiye alan, önemseyen,çok başarılı bir doktor.Çok memnunum.Ben romotoid artrit için gittim.İlaç tedavisi alıyorum kendisinden, hayatımı kolaylaştırıyor.Sağlıklı yaşıyorum, çok dikkatli, teşhisleriyle ve verdiği ilaçlarla hayatımı sürdürebiliyorum.Aktivitelerimi yapabiliyorum, kendisine teşekkür ederim.
t....m
Tüm eklemlerim kilitlenmişti. Hareketlerim kısıtlandı. Vücudumda CRP 20'ye kadar yükseldi. İlk muayenede doğru teşhis doğru ilaçla mübalağsız 1 gün sonra normal döndü. Hiç bir ağrım kalmadı. Ayrıca hastalarına karşı müthiş düzeyde ilgi ve alaka gösteriyor. Aradığınız zaman dönüş yapar, en kötü mesaj bırakır. İyileşinceye kadar hastasını bırakmayan çok memnun kaldığım bir doktordur. Kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Beni sağlığıma kavuşturdu.
Taşkın Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taşkın Şentürk, İmmünoloji, Romatoloji, İç Hastalıkları. Size Taşkın Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alerjen Immünoterapisi, Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi, Alerji Testi, Allerjik Deri Testleri, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi).
Taşkın Şentürk adresi nerede?Taşkın Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mahallesi 1101. Sokak No:6/3 Yüceler Apt. Aydın
- Zafer Mahallesi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taşkın Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taşkın Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taşkın Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taşkın Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Taşkın Şentürk hangi dilleri konuşuyor?Taşkın Şentürk ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Taşkın Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taşkın Şentürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Taşkın Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Taşkın Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.