se...n
ben 4 aydır tedavi görüyorum anca kan tahlili hımm ilaclara devam et anca bunu soleyıp durdu dort aydır diyorum ki hocam elimin ayagimin sızısından duramıyorum şişiyor diyorum ilaclara devam deyip duruyor insan bi bakmazmı yerinden kalkıp neresı nedir ne degildir diye yok anca gözünü pc ekranından ayırmamasını biliyor.hiç memnun degilim kendisi ilgilenmiyor yanındaki asistan doktor ilgileniyor hiç acıklama yapmıyor seni dinlemiyor bile hastalıgımın ra oldugunu biliyorum sadece fakat neden olur nasıl etkı yaoar neyue dikkat edecegim hususunda bana zerre acıklama yapmadı yazıkkkkk
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...k
Babam yaklaşık 2 yıldır hastası.Babamın hastalığına "Polimiyalji romatika" teşhisi koyarak sağlığına kavuşmasını sağlamış kişidir.Hastalarıyla çok ilgilidir,son derece kibardır. Bir gün evimizi arayıp babamın kontrolünü dahi hatırlatacak kadar hastalarına karşı sorumluluk duyan olağanüstü bir insandır.
em...n
Çok kibar birisi. İlgisinden dolayı eşim ve ben teşekkür ediyoruz.
Tayfun Akalın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tayfun Akalın, Romatoloji.
Tayfun Akalın adresi nerede?Tayfun Akalın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tayfun Akalın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tayfun Akalın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tayfun Akalın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tayfun Akalın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tayfun Akalın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tayfun Akalın hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tayfun Akalın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.