Arteriografi
Temporal Lop Rezeksiyonu
Vasküler Cerrahi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Tayfun DALBASTI Muayenehanesi
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
X-Ray
Tayfun DALBASTI Muayenehanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
öz...r
Tayfun hocamızla tamamen şans eseri karşılaştık iyiki karşılaşmışız.. annem 61 yaşında bu zaman kadar hiç belirti göstermeyen timör warmış beyninde.. birden fenalaştı we napcağımızı bilemez halde doktor arayışına girdik sökeden izmire 3 4 prof ile görüstük ama hiç biri Tayfun hocam gibi net we güvenli değildi.. hepsinin riskli sıkıntılı gördüğü amelyatı ben yaparım dedi.. ilk görüştüğümüzde ne söylediyse gidişat olarak o şekilde ilerledi 5 saat süren ameliyat sonunda yoğun bakıma bile almadan normal odaya aldı. 15 gün oluyor ameliyat olalı toparlama aşamasında ekibi hemşiresi ne zman arasak açarlar gönül rahatlığıyla Tayfun hocama güvenebilirsiniz bizim şifacımız oldu. bundan sonrasıda hocamın söylediği gibi güzel we sağlıkla ilerler. hocam iyiki warsınız..
ha...i
Cok Mubarek bir doktor, Allah uzun omurler versin annemin menenjiyom ameliyatini yapti, iyiki varsiniz eli opulesi cok kiymetli bir insan ve doktor
Ben venöz anjiyom hastasıydım. 2016’da ameliyat oldum. Ameliyatımı tayfun dalbastı hocamız yaptı. Kendisi elleri öpülesi bir adamdır. Hiçbir hastane kesin konuşmazken kendisi çok emindi. Beni yeniden hayata bağladı. Kendisine çok teşekkür ederim. Tayfun hocam ellerinden öperim
n....
12 Ocak 2021 tarihinde hidrosefali nedeniyle şant ameliyatım gerçekleşti. Doktorumun bilgisi, alakası ve konuya hakimiyeti beni tereddütsüz ameliyat kararına teslim etti. Sonsuz teşekkürler.
şa...y
Prof.Dr. Tayfun Dalbastı. 33 yaşında malesef böylesi geldi başıma bir gün pazar uykumda kriz gecirdim. Manisada yaşıyoruz birgün Celal bayar üzerinde kalmışım ertesi gün hocamızı bulduk. Bütün tektikleri yapti. 1 hafta hastanede yatırdı. Sonrası 2 hafta salı günü beni ameliyat yaptı. Haklı asla ödenmez.Nedesem boş hocam size.Ameliyattan cıktım yogun bakıma hiç geçmedim cok şükür. Bugun ameliyat oluşumun 12 günü hiç bir agrım sızım olmadı. Hakkınızı sonuna kadar ödeyemeyiz hocam.
ha...i
Ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi beyin cerrahi hocası olduğu zaman 2010 yılında eşimin beyin ameliyatını yaptı. Daha sonra 2015 ve 2018 de iki ameliyat daha geçirdik. Ameliyat öncesi tedavi süreci ve daha sonraki takipleri yönlendirmeleri sayesinde tedavimiz iyi geçti Bahçetepe ailesi olarak teşekkür ederiz tavsiye ederiz
tu...a
1 ay önce beyin omurilik sıvısı hattında 4. ventrikül bölgesinde beyin tümörü ameliyatı oldum. Gitmediğimiz Dr kalmadı. Felç kalma riskim vardı. Tayfun Hocamın muayenesine gittiğimizde bize oluşabilecek en kötüsünden en iyisine sonuçlardan bahsetti. Orada "işte benim doktorum" dedim. Hastasını benimsemesi, insan olarak değer vermesi, meslek aşkı,... İnsan olarak o kadar mütevazi, o kadar sakin, o kadar yakın ve güven veren bir tarafı var ki anlatamam. Annem beni doğurdu doktorum yeniden hayata bağladı. Bendeki yeri çok farklı. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Tümörün tamamı çıkarıldı. Olumsuz sonuçların hiç biri gerçekleşmedi. Şuan oldukça sağlıklıyım. Türü itibariyle tekrarlama riski var. Radyoterapi ile sürece devam edebiliriz. Henüz 29 yaşımdayım. Allah'ın izni doktorumun tedavi ve desteğiyle sağlığıma tamamen kavuşacağım. Allah uzun sağlıklı ömürler versin hastalarına derman olsun. Allah binlerce kez razı olsun. Ne desem az.
Cektirdigimiz rontgenler sonucunda babamda anevrizma oldugunu ogrendik ve bir an once ameliyat olmasi gerekiyordu. Bir cok doktora gittik ama bir turlu guvenemedik. Hic biri kesin birsey soyleyemedi.Bir yakınımızın tavsiye üzerine Prof. Dr. Tayfun beyle görüştük. ilk görüşmemizde babamın söylediği soz şuydu. "Ne olursa olsun beni sizin ameliyat etmenizi istiyorum." İşinin ehli olduğu o kadar belliydi ki hem bizi hem babamı çok rahatlattı. Allah razı olsun bir hafta sonra Tayfun bey ameliyat için randevu verdi. Bu ameliyati defalarca yaptığını (800 den fazla) onun için çok basit olduğunu belirtti. Allah Tayfun beyden bin kere razı olsun. Tere yağından kıl çeker gibi yaptı ameliyati. Babamla kendi babası gibi ilgilendi. Beyin gibi zor bir ameliyattan sonra babam 4 gün içinde ayağa kalktı. Şuan 6. gün ve babam sanki hiç ameliyat olmamış gibi. Allah Tayfun beye uzun omurler versin. Inşallah babam gibi bir çok hastaya yardım etsin.
ka...5
Dünyanın en iyi, en merhametli doktoru, ALLAH SENİN VE EKİBİNİN BAŞARILARINI DAİM ETSİN, dert keder yüzü göstermesin, 2014 yılında Arnold Chari ameliyatımı gerçekleştirdi kendisi şükürler olsun sizi tanıdığım güne...
zü...i
Tek kelimeyle Allah'ın dünyaya gönderdiği melek..hiçbi doktorun cesaret edemediği ameliyatı üslendi kendisi.3-4 santim boyutunda beyincikte olan tümörü %90 felç ...riskiyle tamamen hatasız .sorunsuz bi şekilde aldı...Alalh ondan ebeden razı olsun tek kelimeyle izmirde hayta ülkede dalında en uzman doktor.diycek başka bişey yok...
Tayfun Dalbastı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tayfun Dalbastı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Tayfun Dalbastı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı, Baklofen Pompası Tedavisi, Jackson Pratt Dren, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Lop Rezeksiyonu(Epilepsi Cerrahisi), Şiroterapi(Sinir Dondurma), Stereotaktik Radyocerrahi, Genel Çocuk Cerrahisi, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
Tayfun Dalbastı adresi nerede?Tayfun Dalbastı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1400 Sokak 6/6 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tayfun Dalbastı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tayfun Dalbastı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tayfun Dalbastı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tayfun Dalbastı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tayfun Dalbastı hangi dilleri konuşuyor?Tayfun Dalbastı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tayfun Dalbastı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tayfun Dalbastı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tayfun Dalbastı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tayfun Dalbastı hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Tayfun Dalbastı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tayfun Dalbastı hangi sigortaları kabul ediyor?Tayfun Dalbastı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Şeker Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları