Uzm. Kl. Psk. Taylan Baran Reçber
Türkmen Mahallesi, Candan Tarhan Bulvarı, No:116/1, Kuşadası, Aydın

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

1992 yılında İzmir, Ödemiş’te doğdu.

Lisans eğitimini Varşova Sosyal Bilimler Üniversitesinde 2017 yılında, Polonya'da tamamladı.(Psikoloji)

Yüksek Lisans eğitimini Bergamo Üniversitesinde 2019 yılında, İtalya'da tamamladı. (Klinik Psikoloji)

Bu süreçte ağırlıklı olarak göçmenlere ve yabancılara hizmet veren Prisma Luce Kliniğinin Milano ve Brecia şubelerinde zorunlu stajını yaptı. Mezuniyeti sonrası aynı kurumda çalışmaya devam etti.

Psikodinamik ekolüyle çalışmaktadır.

İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Türk Psikologlar Derneği Aydın İl temsilcisi görevini aktif olarak sürdürmektedir.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Taylan bey ile bir yildir gorusuyorum. Hayatimda cok buyuk asama kaydettim. Daha sakin, mutlu ve gunevliyim. Tesekkurler.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Taylan Bey ile sürecimiz halen devam etmektedir. Kendisine başka bir sorun için gitmiştim. Ancak kendimle alakalı bambaşka şeyler keşfettim. Keşif yolculuğum devam ediyor:)

P
Konum: Uzm. Kl. Psk. Taylan Baran Reçber

Taylan beyden ilk randevu aldığımda adını koyabildiğim bir sorunum yoktu. Ama bir sorunum vardı biliyordum. Biraz da bu yüzden terapiye başlamak istemiştim. Bir şeylerin iyiye gitmediğini hissediyordum ama somut bir olumsuzlukda yoktu. İçimdeki boşluk beni artık çıldırtacak boyuta getirmişti. Zamanla her şeyin anlamını çözdüm. Taylan beyle seanslara başlamamı bir milat kabul ediyorum. Hayata ikinci kez geldim diyebilirim diyebilirim. Kendisiyle sürecimiz devam ediyor. Bizzat buradan da teşekkür etmek istedim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Taylan Baran Reçber

Taylan bey deprem sonrası bana gönüllü olarak destek vermişti. Kendisine tekrardan buradan teşekkür ediyorum. Bu zor süreci onun yardımları olmadan nasıl atlatırdım bilmiyorum. İyiki yollarımız kesişmiş insanlardan birisi.

Ü
Konum: Uzm. Kl. Psk. Taylan Baran Reçber

Taylan beye ailevi sorunlarım sebebiyle eşimle başvurmuştuk. Yıkılmakta olan ilişkimizi sayesinde kurtardık. Tüm sorunlarımıza akıllıca yaklaştı ve çözüm odaklı yapısıyla bize çok iyi geldi. Kendisine tekrar kendim ve eşim adına çok teşekkür ediyorum.

I
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yurtdışında öğrenci olarak bulunduğum dönemlerde yoğun bir bunalım sürecine girmiştim. Online terapiye çok da sıcak bakmıyordum ama bir şekilde yakınlarımın ısrarıyla Taylan bey ile sürece başladık. Eğitim hayatım boyunca sürecim devam etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Taylan Baran Reçber

Aile danışmanlığı için başvurmuştuk eşimle. Çok memnun kaldık. İlişkimizi kendisinin desteğiyle son anda kurtardık. Çok teşekkür ediyoruz Taylan beye tekrardan. Herkese tavsiye ederiz.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Taylan Baran Reçber

Çarpıntı olduğunu sandığım sorunumun psikolojik olabileceği üzerine taylan beye yönlendirildim ilçe sağlıktan. Daha sonra panik atak üzerine çalışmaya başladık kendisiyle ve seanslarımız bu hafta bitti. Kendisinen çok memnun kaldım. Hiç bir sıkıntım geriye kalmadı. Herkese ben de gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Taylan Baran Reçber Randevu

Taylan bey insanın sadece şikayetine yönelip yüzelsel bir tedavi uygulamıyor.Kensini keşfetmesinide sağlıyor.Problemin geçmişten gelen yönlerini inceliyor ve sizin farketmenizi sağlıyor.Ben çok memnun kaldım.Herkesede gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlk defa online terapi ve ilk defa profesyonel terapi alıyorum. Hayatımda herşeyin üst üste geldiği ve beni yorgun düşürdüğü bir dönemindeyim. Bugün ilk seansımızı yaptık Taylan Bey ile. Beni anladığını, empati kurabildiğini hissettim. Haftaya devam edeceğiz, umutluyum... Kendisine buradan da teşekkür ediyorum...