Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Emirbeyazıt Mahallesi Zübeyde Hanım caddesi Muğla Modern Sitesi No: 18 A blok Kat:1 D: 1 Menteşe/Muğla, Muğla
4 Boyutlu Ultrason
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İnfertilite ve Tüp Bebek
Taylan Bodur
Akıntımdaki değişiklik nedeniyle sağlığımla ilgili biraz endişem/sorum vardı. Doktor değişikliğin nedenlerini açıkladı, tüm sorularıma yanıt verdi ve muayene sonra bana gereken ilaç reçetesini yazdı.
s....g
Merhaba. Hamileliğimin 18.haftadındayım. Başından beri Taylan beye gidiyorum. Donanımı, yaklaşımı, iletişimi ve net olmasından dolayı çok memnunum. Gerek Taylan bey gerekse yanındaki ekibi oldukça samimiler. Kendilerine teşekkür ederim. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Olumsuz sonuçlanan iki aşılama sonrasında Taylan hocamıza gittik ve telefon notlarıma yazdığım tüm soruları daha ben sormadan hepsini tek tek anlatıp benim içimi rahatlattı ben sadece dinledim tüm kelimeleri moral ve motivasyon kaynağım oldu güler yüzlü samimi en önemlisi ilgili klinikten ayrılırken rahat nefes aldığımı hissettim ve aramızda güven bağı oluştu. İlk tüp bebek denememizde tuttu ve 29. haftamızdayız kontrollerimiz devam etmekte her zaman yanımda ve hep destekçim olduğunuz için size ve ekibinize çok teşekkür ederim.
Hasta
Sevgili doktorum Taylan hocam ile iyi ki bu yola çıkmışız ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım. Beklenmedik bir şekilde düşükle sonuçlandı. Bu travmayı atlatmamız da en büyük destekçimiz Taylan hoca oldu... Pes etmeyip ikinci tüp bebek yolculuğumuza da yine Taylan hoca ile devam ettik. Bu süreçte çok zor yollardan geçtik buraya yazmakla sığdıramam. Kendisi bize doğru yol, güven, samimiyet, psikolojik destek hepsini verdi ve bu süreçte beni toparladı. Şimdi ise 9 yıl sonra gelen küçük mucizem kollarım da çok şanslıyız ki yolumuz Taylan beye düşmüş. Taylan beyin sayesinde başardık... Taylan hocayı gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum. İşini titizlikle yapan bir doktor yolu düşenler şanslı demektir. Kendisine desteklerinden ve emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler... İyi ki siz hep siz Taylan hocam
d.....
Kontrolümüz çok güzel geçti dokturumuz ilgisi alakası çalışanları herkes güler yüzlü ve klinik çok güzel ilgi alaka çok iyi herşey güzel
ec...e
Doktorumuzla bu ikinci tüp bebek denememiz her konuda sonsuz güvenebileceğiniz aklınıza her gelen soruya gayet sabırla cevap veren mükemmel bir doktor
Hasta
Taylan Hocam ile ilk kez tanıştık ve ben bayan pimpirik olarak her aklıma takılanı kendisine sorduğumda bir telefon uzaklığında olduğunu bana hissettirdi . Sabrı için sonsuz teşekkürler . 9 ay boyunca sürecek güzel bir yolculuk olması dileğimle .
p.....
Taylan bey ilk gebeliğimde de yanındaydı, 2. Gebeliğimde de kendisinden yardım alıyorum. İletişimi çok iyi, işine hakim, özenli bir doktor. İlk doğumumda bütün cumartesi pazarını benimle geçirmişti. Minnettarım.
Taylan bey cok ilgili başarılı ve net bir doktor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz en önemlisi kafanız da soru işaretleri bırakmaz çok net bilgilendirir aydınlatır hamilelik doğum ve öncesi tüm bu süreci birlikte atlattık iyi ki Taylan bey ne desem azdır
ay...e
İlk gebeliğimde bebeğimi kaybettikten sonra Taylan hocamın kliniğine araştırmalarım sonucunda gittik. İyi ki de gitmişiz diyorum, riskli bir hamilelik sürecimde hem kontrolleri ile hem desteği ile yolculuğumuz çok güzel geçti. Bebeğim erken doğmasın diye elinden gelenin en iyisini yaptı. Kliniğindeki iki güzel ekip arkadaşların güleryüzlü ve samimi olmaları da gitme nedenlerinizden biri olacaktır. Her şey için çok teşekkür ederiz hocam çok şükür ki bebeğimiz kucağımız da
Taylan Bodur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taylan Bodur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Taylan Bodur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Smear Testi, Sezeryan Doğum, Çoğul Gebelik Takibi, Diyabetik Gebe Takibi, Histerektomi, 4 Boyutlu Ultrason, Vakum Kürtaj, Hpv Testi, Cinsel İlişkide Ağrı.
Taylan Bodur adresi nerede?Taylan Bodur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emirbeyazıt Mahallesi Zübeyde Hanım caddesi Muğla Modern Sitesi No: 18 A blok Kat:1 D: 1 Menteşe/Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taylan Bodur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taylan Bodur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Taylan Bodur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Taylan Bodur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Taylan Bodur hangi dilleri konuşuyor?Taylan Bodur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Taylan Bodur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taylan Bodur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Taylan Bodur hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Taylan Bodur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.