Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +5 daha fazla

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Davranış Bozuklukları

Metropolitan Okul Olgunluğu Testi

Bilen Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Psikolog Taylan Emre Hünkar danışanlarına Bilen Psikolojik Danışmanlık Merkezinde​ hizmet vermektedir

Çocuğumda atipik otistik teşhisi konulması nedeniyle başvurduk. Taylan Bey, bizimle çok yakından ilgilendiler, bizleri konuyla ilgili sürekli bilgi vermesi ve yönlendirmesi süreci çok daha rahat atlatmamızı sağladı. Ayrıca sadece aileyle değil, çocuğumuz eğitim aldığı bütün kurumlarla iletişime geçmesi, bizi yönlendirmesi, çocuğumuz ile iletişimi, gerektiğinde anne babasına dahi koşullarla ilgili eğitim vermesi son derece profesyonel ve samimiydi. Hala kendisinin danışanıyız ve ilerlemesini ve gün geçtikçe de iyileştiğini görmek kendisini tavsiye etmem için çok önemli bir neden.

Benim oğlum otistik bir çocuk, bugüne kadar yaptığımız aşamaya baktığımızda %25 aşama kaydettik.Bu kadar hızlı aşamayı başka psikologla kaydedememiştik. 3.5 yaşından beri yardım alıyoruz.Her psikologdan ufak tefek yardım görmüşüzdür ama en verimlisini Taylan Bey'de gördük.Kendisine tesadüf eseri gittik.Bir kere sosyalliği arttı, kendisine güveni geldi.Konuşması düzeldi, el becesi ile ilgili bisiklete bindirdi.Yine yardım almaya kalksam Taylan Bey'e giderim.

Oğlum gittiği özel kurumdan birkaç yıl boyunca Taylan Bey'in danışanıydı.Oğlumun her türlü sorununda gerek özel hayatında gerek eğitim kurumunda her türlü yanında oldu.Oğlum otizmli, oğlumu çok iyi anladı.Oğlumu anlayan insan ve eğitimci çok çok azdır,oğlum nadir kişilerle iletişim kurar .Taylan Bey de o nadir kişilerden.Hakkında ne söylesem az, memnuniyetin üstünde bir durumumuz var.Kendisinin herhangi bir danışanı ile de sorun yaşayacağını düşünmüyorum. İşinde, alanında uzman.İşini çok seven bir insan.Biz şuanda bir sorunumuz olsa Taylan Bey ile görüşürüz. Kendisinden gayet memnunuz.

Taylan Bey iyi bir psikolog çok faydasını gördük,hala da kontağımız devam ediyor.Tesadüf oldu gitmemiz ama devam etmeyi düşünüyorum.Oğlum otistikti.Taylan Bey'le çalışmaktan memnunuz.Oğlumla iletişimi çok çok iyi.Oğlum hayata bağlandı,daha çok sosyalleşti,iyi bir gelişme gösterdi.Şimdiye kadar aldığımız en iyi eğitimlerden biri.Yakınlarıma da tavsiye ederim.Aynı zamanda çok iyi bir insan.

Y

Biz Taylan Bey'den çok memnunduk,çok iyi bir insan ve çok iyi bir psikolog.Bize çok yardımcı oldu.Yardıma ihtiyacımız olan her an yardımcı oldu.Tesadüfen tanıştık.Oğlum için tercih ettim.Çok iyi bir insan, çok yardımcı oldu.Tüm çocuklarla iletişimi süper.İşini severek yapıyor.Seanslardan memnun kaldım.Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.Gitmek istemiyordu okula, şimdi okulu sevdi ve gidiyor.

Y

Her zaman ulaşabileceğim özverili bir psikolog,kendisinden çok fayda gördük.Tercih sebebim çocuğumun gelişimini sağlamak için, bir de ulaşılabilir olması.Özel eğitim psikoloğu kendisi.Oğlumda anlama yetersizliği, kavrama eksikliği,dikkat bozukluğu vardı.Bu nedenle gittik, bir de arkadaşlarıyla uyum sorunu vardı.Görüşme sonucund arkadaşlarıyla uyum sağlamaya başladı,oyun oynamaya başladı.Daha dikkatli olmaya başladı,dikkat toplama yeteneği gelişti.Seanslarımıza ara ara sıkıştığımızda,sorun yaşadığımızda gidiyoruz, telefonla da ulaşabiliyoruz.