Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fizik Tedavi
Manipülasyon
Manuel Terapi
sa...ü
Taylan bey ile daha önce çalıştığı Başarı hastanesinde parkinson hastası Babamı götürdüğümde tesadüf denk geldik tanıştık bizim için kendisine denk gelmemiz çok büyük bir şansımızdı işinin ehli bu alanda en iyisi dersem abartmış olmam. Babamı yürüttü ve ayağa kaldırdı düşme korkusunu yendirdi.
AYRICA 4 AYDIR 4 AYRI HASTANELERDE YATAN VE KASLARI ERİYEN VE YATAKTA SAĞA SOLA DÖNEMEYEN ÜSTÜNE KENDİSİ YORGANINI DAHİ ÇEKEMEYEN KAYNANAMI 8 SEANSTA AYAĞA KALDIRDI ŞİMDİ 4 AYAKLI DEMİRLERLE YÜRÜMEYE BAŞLADI . KENDİSİ HAKKINDA ÇALIŞMA İŞİ İLE İLGİLİ HER ZAMAN KEFİL OLURUM REFERANS OLURUM.TAYLAN BEY İYİ GÜNLERDE KARŞILAŞMAK DİLEĞİ İLE SAYGILAR SEVGİLER.
hü...r
internetten buldum, çok isabetli bir tercih oldu, işini en iyi şekilde yapan hastanın hassasiyetlerine azami dikkat gösteren işiyle ilgili gelişmeleri takip edip eğitimini alıp uygulayan bir fizyoterapist . Taylan Bey sayesinde ameliyat aşamasındaki boyun fıtığımı 10 seansta ve benim de egzersizleri düzenli yapmam neticesinde %90 üzerinde düzelmesini sağladığımız bir süreç yaşadık.
ö.....
Alanında en iyi fizyoterapistlerden birisidir diyebilirim.Hem güler yüzlü hemde işinin ehli diyeceğimiz bir kişidir.Bütün sorularıma net bir şekilde cevaplayıp, diz ağrılarımın azalmasına bitmesine yardımcı olmuştur.
ha...a
Taylan beye bu siteden ulaştım çene eklemi sorunu için muayene oldum kendisi çok ilgili ve bilgili bu arada boyun ile ilgili sorunda oldu onuda tedavi etti iğneleme ve çeşitli aletlerle uygulama manuel ve elle terapi yaptı çok ilgili ve bilgilendiren birisi konuştuğumuz şeyler olmasa bile onlarda tedavi etmek için elinden geleni yaptı ve muayene saatlerimizi beraber planladık plana çok sadık kaldı ve seans süresi en az bir saat sürdü tedavi süresinde sürekli bilgilendirme yaptı tedavim 20 seans sürdü bunun içinde çene öncelik boyun ve baş ağrısı şikayetlerim vardı yer merkezi bir konumda cadde üzerinde bir yer Mecidiyeköy merkezde .
ş....
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı Taylan Han’ı İzmir’den bir Doktor arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım. Kendisi konusuna son derece hakim, işini çok bilinçli olarak ve severek yapıyor. Bana uyguladığı lenf masajı ve yaptırdığı hareketler sayesinde kısa sürede ağrılarım sonlandı. İnsanın hayat kalitesini düşüren bu ağrıların geçmesi bir danışan için çok önemli ve kişisel memnuniyetinin yüksek olmasını sağlıyor.
fu...a
Annemde bulunan lenf ödem için kendisinden yardım aldık. Güler yüzü, işine hakimiyeti bizi çok mutlu etti. İkinci seansta faydasını görmeye başladık. Çok teşekkür ediyorum kendisine
em...u
3 aylık bebeğimin tortikolis tedavisi için 20 seans aldık. Bebeğimin canını hiç acıtmadan o kadar çok yardımcı oldu ki anlatamam. Kendi bebeğiymiş gibi yaklaşıp tedavi uyguladı. Her şey için çok teşekkür eder ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Hasta
Sevgili taylan kardeşim ilgin alakan ve güler yüzün için teşekkürler tahammül edilemez sol bacağıma vuran bel fıtığı ağrılarımın geçmesinde çok yardımcı oldu senin gibi işini iyi yapan insanlar iyiki varsınız
k.....
Taylan Beyden 30 seans kısmı yüz felcim için elektrik stimülasyonu aldım. İşlemi asla bununla sınırlı tutmadı ,profesyonel yüz masajıyla süreci oldukça hızlandırdı. Şu an yüzüm tamamen eski haline döndü diyebilirim.Tek kelime ile alanında oldukça iyi ve harika bir doktor. Çok ilgili kendisi..İyiki denk geldim
Taylan Han isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taylan Han, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Taylan Han tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Taylan Han adresi nerede?Taylan Han şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Hekimsuyu Caddesi No:53 Gaziosmanpaşa
- Fulya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taylan Han isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taylan Han online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taylan Han hangi dilleri konuşuyor?Taylan Han ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Taylan Han isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taylan Han bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taylan Han ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taylan Han hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Taylan Han hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.