öz....
Tiroidit ( tiroit iltihabı) rahatsızlığımda bana çok yardımcı olan harika bir insan çok doğal çok sıcakkanlı.Geçirdiğim ağrılı dönemde benim tüm nazıma sabır ile katlandı buradan da kendisine çok teşekkür ediyorum
go...a
Ben Bakuden .Taylan hocaya gitdim.Cok ozel ve mukemmel biri.Annemi ameliyat ucun oyle gozel razi etdi ki .benim bele hastaligimi ilk o soyledi.cok sicakkanli ve guleryuzlu bir hoca.Her kese tevsiye ederim.
ib...ş
mukteşem bir hekim abim diabet hastası tüm şeker hastaları için önerebilecim en başta bir insan sonra doktor teşekürler
ay...r
mükemmel bir doktor kesinlikle öneririm gönül rahatlığı ile gidip görüşebilirsiniz hem sıcakkanlı bir o kadar da ilgili çok teşekkür ederim taylan bey çok sağolun..
vi...ş
kuzey kıbrıstan arkadaş tavsiyesi iIe değerIi hocama gittim. Erken teşhisIe tiroit kanserinden kurtuImama yardımcı oIdu. Önce ameIiyatIa tiroit bezinin tümüçıkarıIdı.Ardından radyoaktif iyot veriIdi. 6 ayda bir kontroIa gidiyorum. Hocamdan inanıImaz şekiIde memnunum. ViIdan Gürtaş
Taylan Kabalak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taylan Kabalak, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Taylan Kabalak adresi nerede?Taylan Kabalak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah. 1432 Sok.No:5 Kat:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taylan Kabalak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taylan Kabalak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taylan Kabalak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taylan Kabalak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taylan Kabalak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taylan Kabalak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Taylan Kabalak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla