Şu anda misyonunu benimsediğim Diyet Atölyesi Sürdürülebilir Beslenme Danışmanlığında hizmet vermekteyim. Kendimizin en iyi halini keşfetmek ve daha sürdürülebilir bir beslenme tarzını benimsemek için sizlere yol arkadaşı olabilmeyi çok isterim.
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
a....a
Kendim araştırarak buldum. Kilo vermek için başvurdum. 10 kilo verdim. 6 ay gittim. Sürecim bitti. Listeyi bana göre hazırlıyordu. Tayyibe Hanım tatlı bir uzman. Kısıtlama yapmıyordu. Memnun kaldım kendisinden.
h....a
Zayıflamak için kendisine başvurdum. 1 ay gitim. Kilo verdim. Listeyi bana göre hazırlıyor. Tayyibe Hanım iyi bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum kendisine. Ben memnunum.
Tayyibe Hanım ile tanışmama sosyal medya vesile oldu. Oradan randevu aldım ve ilk görüşmemizden bu yana benimle çok güzel ilgilendi. Başta diyete girmek gözümü çok korkutan bir şeydi. Çünkü diyet deyince kafamda beliren aç ve mutsuz geçen aylar demekti. Tayyibe Hanım ile bu 3 ay düşündüğümün aksine çok da keyifli geçti. 3 ay sonucunda 10 kilo vererek fazlalıklarımdan kurtuldum. Bu süreçte her zaman bir arkadaş gibi destekçim oldu kendisi. Kafamdaki soruları rahatlıkla sorabildim ve doğru diye bildiğim çoğu şeyin yanlış olduğunu da gördüm. Her diyet kişiye özel ve bir uzman ile işbirliği yapıldığında çok güzel sonuçlar elde edilebiliyor. Tayyibe Hanım'ın bilgisiyle, samimiyetiyle işinin uzmanı olduğunu düşünüyorum. Sadece kilolarımdan kurtulmadım arkadaşlar özgüvenim de yerine geldi. Kendisi hayatıma dokundu onunla tanışmak çok büyük bir şans
ş.....
Tayyibe Hanım'la Balıkesir'deyken uzun bir süre görüşme sağladım. Hem diyet olarak çok bir şey kısmadım hem de çok güzel kilo verdiğim için sağlıklı hissettim o yüzden çok memnunum. Kendisini herkese öneriyorum. 3-4 ay danışmanlık hizmeti aldım. Her seferinde çok güzel vakit ayırıp ne yapıp yapamadığımı takip ederek bana özel liste yazdı. Aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım.
s....u
Tayyibe Hanım ile ortak arkadaşımız sayesinde tanıştım. İlk görüşmemiz şehir dışında olduğum için online platform üzerinden gerçekleştirdik. Online olmasına rağmen kendisinden o güzel samimiyeti aldım. Diğer görüşmelerimizi ofisinde gerçekleştirdik. Gün içindeki yaşantıma ve yemek zevkime uygun bi diyet programı oluşturduk. Gerçekten sizi dinleyen ve bu süreci keyifli geçirebilmeniz için elinden geleni yapan diyetisyen. Sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme konusunda değerli bilgiler edindim ve yaşantımda da uygulamaya çalışıyorum.Yaklaşık iki aylık diyet sürecimiz sonunda 7 kilo verdim ve hedeflediğim kiloma ulaştım. Diyet sürecim sonlanmış olsada hala daha kafama takılan soruları sorabiliyor fikirlerini alıyorum. Bu yola onunla çıktığım için kendimi çok şanslı hissediyorum, her şey için teşekkürler Tayyibe Hanım
Tayyibe Hanım sayesinde sağlıklı yaşamayı öğrendim. Birlikte çok güzel bir süreç geçirdik. Bana karşı çok samimiydi ve ilgiliydi. Kesinlikle alanında uzman birisi. Birçok konuda bana yardımcı oldu. Destek almayı düşünenlere Tayyibe Hanım'ı içtenlikle tavsiye ediyorum.
el...
Tayyibe Hanım ile çok güzel bir süreç geçirdik. Bilgi deneyim ve ilgisi ile hayatımı sadece diyet ve beslenme ile değil tüm herşeyiyle yanımda oldu. Kendisi çok tatlı ve minnoş birisi. Kahvaltıya, yumurtaya olan ön yargımı birlikte kırdık. Bütçeme ve yemek zevkime göre her zaman beni zorlamayacak ve güzel sonuçlar alabildiğim diyet listeleri hazırladık birlikte benim görüş ve düşüncelerim kendisi için çok önemliydi. Teşekkürlerimi borç bilirim. İyi ki siz Tayyibe Hanım
fa...n
Kendisini sosyal medya paylaşımında gördüm ve arayıp randevu alıp surece başladık çok eğlenceli çok güzel vakit geçirdik sürdürülebilir beslenme hakkında çok şey öğrendim birlikte zayıfladık güzelleştik danışan yaklaşımı empati kurması herseyi çok güzeldi.Her zaman halden anlayan güler yüzlü dinamik bir diyetisyen ben kendisinden listelerinden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
Hasta
Tayyibe Hanım ile kısa süreli çalışmamıza rağmen 5 kilo verdim. Verimli ve sağlıklı bir süreçti. İstediğin hedefe kısa sürede ulaştım.
m....u
Tayyibe hanımı bir arkadaşım sayesinde tanıdım. İlk görüşmeyi ofisinde sonrasında online olarak devam ettik. Randevu dışında sorularım olduğunda da yardımcı oluyor ve bu benim için çok güzel bir şey. Genel kilomun ideale yakın olduğunu fakat yağlanma problemim olduğunu söyledi. Beni zorlamadan sadece beslenme alışkanlığımda ufak düzenlemeler yaptı. Sayesinde doğru ve sağlıklı beslenebilmeyi öğrendim. 3 aydır devam ediyoruz kendisine teşekkür ediyorum
Tayyibe Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tayyibe Keskin, Diyetisyen. Size Tayyibe Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Tayyibe Keskin adresi nerede?Tayyibe Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıeylül Mahallesi Keçeci Sokak No:17/2 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tayyibe Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tayyibe Keskin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tayyibe Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tayyibe Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tayyibe Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tayyibe Keskin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tayyibe Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Tayyibe Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tayyibe Keskin hangi sigortaları kabul ediyor?Tayyibe Keskin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Balıkesir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Balıkesir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Balıkesir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Balıkesir İrritabl Bağırsak Sendromu
Balıkesir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Balıkesir Alerjik göz hastalıkları
Balıkesir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler