Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, İstanbul
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Medipol Bahçelievler Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaÇobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Hastanesi
Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi Vadi İstanbul Park Etabı 7F Blok, İstanbul • Harita
LİV Hospital Vadi İstanbul
Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita
Özel Derindere Hastanesi
Dikilitaş Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, Süleyman Seba Kompleksi, 10D Fulya/Beşiktaş/İstanbul, İstanbul • Harita
Nişantaşı Ortopedi Merkezi
Fulya Terrace Center 1 Kat:10 D:51 Fulya İstanbul, İstanbul • Harita
Harzem Özger Muayenehanesi
Memorial TBV Hizmet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Genel cerrahi
, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaBahçelievler Mah. Güneş 1 Sok. No: 4, Bahçelievler • Harita
Memorial TBV Hizmet Hastanesi
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Dikilitaş Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Süleyman Seba Kompleksi 10/D, İstanbul • Harita
Ortopediatri Çocuk Ortopedi Akademisi
Metroport Busidence Bahçelievler Mh Yanyol Sk No:14/B D:502, İstanbul • Harita
Müjdat Ök Muayenehanesi
Caddebostan/ Şehit Selin Çelik Sk. No: 2/11 Kat: 6 Sahil Apartmanı, İstanbul • Harita
Doc. Dr. Veysel Başar Muayenehanesi
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaOsmangazi Caddesi No:34 Sarigazi, Sancaktepe / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Bağdat Caddesi Şaşkın Bakkal Durağı Kazım Kulan İş Merkezi No: 371/80 Suadiye, Kadıköy • Harita
Hakan Gündeş Muayenehanesi
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaAli Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy