Cinsel Terapi, Kocasinan
Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Psk. Dan. Gülseren Demirel
Psikolojik danışma ve rehberlik
Serçe önü Mahallesi. Ahmetpasa Caddesi. Çiçek İs Merkezi.Kat 7: No 25, Kayseri • Harita
Psk. Dan. Gülseren Demirel
Aile danışmanlığı
Hacı Saki mah. Atatürk Blv. No: 29 /1, Kayseri • Harita
Aile Danışmanı Merve Yılmaz
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaGevher Nesibe Mahallesi Gök Geçidi No:15, Kocasinan • Harita
Bünyan İlçe Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji
, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaYavuz Selim Mahallesi 1800.Sk. No:7, Kayseri • Harita
Bünyan İlçe Devlet Hastanesi
Psk. Ayşegül Ayvaz
Psikoloji
Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı No:11/11 Çetin Apartmanı, Kayseri • Harita
Psikolog Ayşegül Ayvaz Danışmanlık
Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
Memorial Kayseri Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaÖrnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan • Harita
Memorial Kayseri Hastanesi
• Harita
Yusuf Sergen DİK
Kayseri Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaMustafa Asım Köksal Mahallesi Şifa Caddesi No:24, Kayseri • Harita
Kayseri Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaKöşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi • Harita
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Psk. Dan. Beyza Nur Demir
Gevher Nesibe Mh. Tekin Sk. Hukuk plaza Kat:10 , Kayseri • Harita
Psikolojik Danışman Beyza Nur Demir
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
Uzm. Dr. Zaliha Akkadın Candan
Psikiyatri
Millet Cad. Turan Plaza. Kat:6 No:29 Kayseri, Kayseri • Harita
Zalıha Akkadın Candan Muayenehanesi
Dr. Öğr. Üyesi Başak Cıngıllıoğlu
Kadın hastalıkları ve doğum
Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Melikgazi Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı No:13A/4 Berk Apartmanı, Melikgazi • Harita
Rönesans Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Psk. Dan. Şeyma Nur Bakır