Çocuk Gelişim Testi, Eyüp
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Sütlüce Mah. İmrahor Cad. Vakıf Bank Yanı, Haliç Park Plaza, Kat:6, Daire:18, İstanbul • Harita
Uzm. Feyza Kutlu Konuk Çocuk Gelişim Merkezi
Uzm. Kl. Psk. Yüksel Bedir
Psikoloji
Kartaltepe Belediye Hekim Sokak No:4, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Yüksel Bedir
Göktürk Merkez Mah. Tan Sokak Kemer Corner Sitesi İnci Blok Kat 4 Daire 34 Göktürk / Eyüp Sultan İstanbul, İstanbul • Harita
Göktürk Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Kayabaşı mh Adnan Menderes Bulvarı Kuzey Yakası B5 Blok 26. Ofis, 34494 Başakşehir, İstanbul • Harita
Bütüncül Psikoloji Danışmanlık
Başakşehir 4. Etap 1. Kısım B23 Blok, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Rumeysa Demir
Başakşehir 4.etap 1.kısım, Başakşehir, İstanbul, İstanbul • Harita
Samet Çoban Klinik
Özel Medicine Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBarbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi Daha fazlaGüneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Halkalı Merkez Mah.1. ikitelli caddesi No;2 Meydan Halkalı Evleri A Blok Kat 7 / 73, İstanbul • Harita
Sibel Kozaklı Mercan Muayenehanesi
Başakşehir Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi No:9/5, İstanbul • Harita
Zen Psikolojik Danışmanlık
Halkalı Merkez Mah. 1.İkitelli Cad. No:2 Meydan Halkalı Evleri A Blok D:81-82, İstanbul • Harita
Vita Akademi
İstasyon Mah.Yeni mektep Sk. No:12 Kat 3, İstanbul • Harita
Psk. Selen Şahin
Halkalı Merkez, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Evleri, A Blok, D:81-82, İstanbul • Harita
Vita Akademi Eğitim Koçluğu Ve Psikolojik Danışmanlık
Prof. Dr. Vildan Ertekin
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Başakşehir mahallesi kanuni sultan süleyman cd. birikim apt, D:no. 136/1, İstanbul • Harita
Erk Danışmanlık
Başakşehir Mah. Süleyman Çelebi Cad. Oğuzhan Sok. Nova Rezidans 4H, İstanbul • Harita
Münevver Bilgin Muayenehanesi
Başak Mahallesi 4. Etap 1. Kısım B 24 Blok Daire 4, İstanbul • Harita