Epilepsi Testi, Fatih

• Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar Harita

Özel Moodist Hastanesi

• Özel Moodist Hastanesi

İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi

, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Dil ve konuşma terapisi Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar Harita

Özel Moodist Hastanesi

• Medicana Kadıköy Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy Harita

Medicana Kadıköy Hastanesi

• Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi

• Memorial Bahçelievler Hastanesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazla

Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler Harita

Memorial Bahçelievler Hastanesi

• Özel Medicine Hospital

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla

Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar Harita

Özel Medicine Hospital

• Prof. Dr. Derya Uludüz

Çocuk nörolojisi, Nöroloji, Algoloji

Kocamustafapaşa Cad. No: 53 Cerrahpaşa, İstanbul Harita

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı

• Uzm. Dr. Suzan Üstün

Nöroloji, Akupunktur, Kupa terapi (hacamat)

Mimar Sinan Mahallesi,Otopark sokak No 18, İstanbul Harita

Hürrem Sultan Hastanesi

• Fenerbahçe Mah. Bağdat Cad. No:170 Bedir Apt.K:1 D:4, İstanbul Harita

Muayenehane

• Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa Harita

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi

• Özel Ataköy Hastanesi

İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla

Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler Harita

Özel Ataköy Hastanesi

• İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazla

Hürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa Harita

İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi

• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Merkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), Gaziosmanpaşa Harita

Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi

• Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:149/7, Şişli Harita