Jinekolojik Cerrahi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Doç. Dr. Ozan Doğan
Kadın hastalıkları ve doğum
Harbiye, Lal Apartmanı, Mim Kemal Öke Cd. No:23, Daire:7, 34367 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Ozan Doğan Muayenehanesi
Uzm. Dr. Işık Kaya
Kadın hastalıkları ve doğum
Merkez Mah. Halitpaşa Cad. Kamil Yalgın İş Mrk. K:3 D:23, Gaziosmanpaşa • Harita
Işık Kaya Muayenehanesi
Op. Dr. Cenap Açıkkol
İstanbul • Harita
Doktor muayenehanesi
Özel Medilife Beylikdüzü Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaYakuplu Mah. 67 Sk. No:1, Beylikdüzü • Harita
Özel Medilife Beylikdüzü Hastanesi
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaMehmet Akif Ersoy Mah. Cami Cad. No:3, İstanbul • Harita
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi
Okan Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Acil tıp Daha fazlaİçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla • Harita
Okan Üniversitesi Hastanesi
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaŞemsipaşa Mahallesi 56. Sokak No: 2, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi
Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Radyoloji
Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:168, Kadıköy • Harita
Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Embriyoloji ve histoloji
Mahir İz Caddesi No: 31 Altunizade, Üsküdar • Harita
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji Daha fazlaMimarsinan Mahallesi D100 No:62, Büyükçekmece • Harita
İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji Daha fazlaBaşakşehir Mahallesi Emiroğlu Sokağı No:1, Başakşehir • Harita
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
Acıbadem Fulya Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaArnavutköy Merkez, Eski Edirne Cd. No:3, Arnavutköy • Harita
İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi
Özel Güngören Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaGüneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören • Harita
Özel Güngören Hastanesi
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kadın hastalıkları ve doğum, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad. Fatih İstanbul 34093, İstanbul • Harita
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaIşıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi
Koç Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaMaltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Koç Üniversitesi Hastanesi
Vera Hastanesi Kartal
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrhantepe Mahallesi Üsküdar Cad. No: 147 Cevizli, İstanbul • Harita
Vera Hastanesi Kartal
Özel Nisa Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Diş hekimi Daha fazlaÇobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler • Harita
Özel Nisa Hastanesi
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) doktorlar