Kilo Alma Diyetleri, İstanbul

Hangi uzmanlığı aramıştınız?
  • Kurtköy, Optimum Meydan, Bakü Cd. D:72B, 34890 Pendik/İstanbul 72B, İstanbul Harita

Diyetisyen Gülden Büke

• Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla

İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir Harita

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Dyt. Büşra Korkmaz

• Zuhuratbaba, İstanbul Harita

Dyt. Merve Çalışkan

• Acıbadem Bakırköy Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazla

Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy Harita

Acıbadem Bakırköy Hastanesi

• Bereketzade Medresesi Sk. No:7, İstanbul Harita

Avusturya Sen Jorj Hastanesi

• Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Radyoloji

Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:168, Kadıköy Harita

Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi

• Zekeriyeköy Mahallesi Prof.Doktor Oktay Sinanoğlu Caddesi Köy Sitesi Sosyal Tesisi, İstanbul Harita

Köy Sports Academy

• Şenlikköy Mahallesi Florya Caddesi No:67, İstanbul Harita

Corner Health Fitness

• Kozyatağı mah. Pamuk sok. Bina no:2 Daire:6 Kat:2 Kozyatağı / Kadıköy, İstanbul Harita

Diyetisyen Ece Hoşver

• Dyt. Ezgi Er

Diyetisyen

Caferağa Mahallesi Moda Caddesi No:95 Gün Apartmanı Kat:1 Daire:2 Kadıköy/İstanbul, İstanbul Harita

Moda Beslenme ve Danışmanlık Merkezi

• Bulgurlu Mahallesi,İzzettin Bey Sokak, No:3 Üsküdar, İstanbul Harita

Ümran Tıp Merkezi

• Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi

, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Talatpaşa Sokak No:26 Küçükyalı, Maltepe Harita

Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi