Laserasyon Onarımı, İstanbul

Ortopedi ve travmatoloji, Spor hekimliği

E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy Harita

Özel İstanbul Medipol Hastanesi

• Op. Dr. P. G. Mehtap Derelioğlu

Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite

Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No:174, İstanbul Harita

P.G.Mehtap Derelioğlu Muayenehanesi

• Abide-I Hürriyet Caddesi, Şişli, no:127/6, İstanbul Harita

Merkez Ofis

• ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. ÇOBANÇEŞME E-5, Üniversite Cd. Ataköy Towers 20/2 B Blok, kat 5, daire 74NO: 20, 34212 Bakırköy, İstanbul Harita

Meriç Çağrı Ağır Muayenehanesi

• Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus, Beşiktaş Harita

Liv Hospital Ulus

• Özel Çakmak Erdem Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla

Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye Harita

Özel Çakmak Erdem Hastanesi

• Çeçen sokak, daire: 86, kat: 7, İstanbul Harita

Akasya AVM üzeri. 25B , B2 giriş, kent etabı,

• Pendik Bölge Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik Harita

Pendik Bölge Hastanesi

• Bağdat Caddesi Cadde Bostan Mahallesi No:354 Kat : 2 Daire 9 Kadıköy, İstanbul Harita

Op Dr Selim Turan Kliniği

• Metropol İstanbul Ertuğrul Gazi Sok.Atatürk Bulvarı BBlok 8/152, İstanbul Harita

Tahir Akdeniz Muayenehanesi

• Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler Harita

Özel Nisa Hastanesi

• Prof. Dr. Ali Ekiz

Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi, Çobançeşme E-5 Yanyol Caddesi, No:20/1, A Blok, Kat: 13, Daire: 167, Ataköy Towers, Bakırköy-İstanbul, İstanbul Harita

Doç. Dr. Ali Ekiz Özel Muayenehanesi

• Op. Dr. Figen Şahin

Kadın hastalıkları ve doğum

Zuhuratbaba Mahallesi Dr Tevfik Sağlam Caddesi Şenyuva Sokak Zeylan Konakları No.2 Daire:4 Bakırköy, İstanbul Harita

Op. Dr. Figen Şahin Muayenehanesi

• Özel Median Hastanesi

İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:369, Bahçelievler Harita

Özel Median Hastanesi

• Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazla

Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik Harita

Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi

• Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Hakkı Yeten Cad. Fulya Terrace Center 2. Kısım Kat: 7 Daire: 23 Fulya, İstanbul Harita

Estetikport

Static Map Image