Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon, İstanbul

• Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu Harita

Koç Üniversitesi Hastanesi

• Özel Avcılar Hospital

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla

Üniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar Harita

Özel Avcılar Hospital

• Emsey Hospital

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazla

Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik Harita

Emsey Hospital

• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Atatürk Cad. No:123 Sarıgazi, İstanbul Harita

Bahçelievler Mah. Güneş 1 Sok. No: 4, Bahçelievler Harita

Memorial TBV Hizmet Hastanesi

• Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane Harita

Kızılay Kağıthane Hastanesi

• Dikilitaş Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Süleyman Seba Kompleksi 10/D, İstanbul Harita

Ortopediatri Çocuk Ortopedi Akademisi

Özel Çakmak Erdem Hastanesi

• Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik Harita

VM Medical Park Pendik Hastanesi

• Tıbbıye Cad.No:13, İstanbul Harita

İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Static Map Image