Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), İstanbul

Hangi uzmanlığı aramıştınız?
  • Kartaltepe mah süvari caddesi sefaköy yan yol Torkam e5 C21 rezidans, İstanbul Harita

E&S Enneagram Psikoloji Danışmanlık Merkezi

• Beylikdüzü, İstanbul Harita

Psk Selen Ekin

• Atatürk mah. Alemdağ cad. No126 d4, İstanbul Harita

Psk. Meryem Hopaninoğlu

• Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Aldemir Sok.Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi K:1 No:29-34, Başakşehir Harita

Psikolaj Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

• Suadiye Mahallesi Bağdat Caddesi Suadiye Apartmanı No:439 Kat:4 Daire:10, İstanbul Harita

GD Psikoloji

• Yakuplu Mah. 200. Sok. Karataş Apt. No:12/7, İstanbul Harita

PSİKODÖNGÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ

• Psk. Dan. Esra Kahraman

Psikolojik danışma ve rehberlik

Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi Mari Plaza A Blok No:22/ 9 Kağıthane/ İstanbul, İstanbul Harita

Psk. Dan. Esra Kahraman

• İstanbul Harita

• Psk. Dan. Beyza Gürel

Aziz Mahmut Hüdayi, İstanbul Harita

Hamle Psikoloji

• Büyükşehir mahallesi Cumhuriyet caddesi no 1 Ekinoks Residence 1 blok kat 8 dr 114, İstanbul Harita

Psk. Merve Koldaş

• İncirli Cad.No:22, Bakırköy Harita

Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy

• 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi Özpolat Sitesi Kamelya Blok No:14 D:4, Şişli Harita

PsikoTerap-İST Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

• Psk. Dan. Gülsüm İnci

Psikolojik danışma ve rehberlik

Bahçelievler Merkez; Dizer sokak, no:5/2 Bahçelievler/ İstanbul, İstanbul Harita

Tin Psikolojik Danışmanlık

Üsküdar, İstanbul Harita

Psk. Gizem Alan

• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi Daha fazla

Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih Harita

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

• İstanbul Pendik Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazla

Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17, Pendik Harita

İstanbul Pendik Devlet Hastanesi