Preoperatif Değerlendirme, Gölbaşı
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Protetik diş tedavisi Daha fazlaTuran Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An, Çankaya • Harita
Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı • Harita
Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134, Gölbaşı • Harita
Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi
Yukarı Dikmen Mahallesi, Turan Güneş Bulvarı -YILDIZ KULE (5.Kat) 106/19 Çankaya, Ankara • Harita
Mustafa Berker Muayenehanesi
Gölbaşı, Ankara • Harita
Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134, Gölbaşı • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, İmmünoloji, Çocuk hematolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaKızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı • Harita
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaSeğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134, Gölbaşı • Harita
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Genel cerrahi
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKeklik Pınarı, Dikmen Cd. No:393 Çankaya, Ankara • Harita
Uzm. Dr. Muktim Şelli
Genel cerrahi