Revizyon Burun Estetiği, Şişli
Abdi İpekçi caddesi Azer İş hanım No : 40 Kat :5 D : 14, İstanbul • Harita
Doç Dr Tuğçe Şimşek
Harbiye Mahallesi, Maçka Caddesi, Beyaz apt No:15/3, İstanbul • Harita
Op Dr Buse Çapkınoğlu
Teşvikiye Cad. No:14 Kervan Apt. Daire:6 (City’s AVM Yanı) Nişantaşı – Şişli, İstanbul • Harita
Özel Muayenehane
Lotus Nişantaşı Halaskargazi Cd. No:38-66 Kat:4 İç kapı no:66 Şişli ,İstanbul,, İstanbul • Harita
Mehmet Akif Yıldırım
Teşvikiye Mahallesi Teşvikiye Cad.Venüs Apart.No.24 Kat.1 D.5, İstanbul • Harita
Koray Paçacı Muayenehanesi
Fulya Mahallesi Mevlüt Pehlivan Sokak No:19, Şişli • Harita
Özel Dr. Cinik Tıp Merkezi
Halaskargazi caddesi no38-66 4.kat no 69, İstanbul • Harita
Lotus Nişantaşı
Merkez Mahallesi Abide-İ Hürriyet Cad. No:103, İstanbul • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaMerkez Mahallesi Abide-İ Hürriyet Cad. No:103, İstanbul • Harita
Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. No:129 D:15 Nişantaşı, İstanbul • Harita
İlker Manavbaşı Muayenehanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Caddesi, Vital Fulya Plaza 6.Kat No:620, İstanbul • Harita
DR. HALİL BEKLEN MUAYENEHANESİ
Liv Hospital Ulus
Harbiye Mh. Vali Konağı Cd. No: 30, K: 4, D: 4, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Önder Tan
Op. Dr. Ahmet Çetinbaş
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Fulya Mahallesi Mevlüt Pehlivan Sokak No:19, Şişli • Harita
Özel Dr. Cinik Tıp Merkezi
Merkez, İstiklal Sokağı No:9,, İstanbul • Harita
Doku Medical
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita