Saç Mezoterapisi, Eyüp
Güneşli, Cumhuriyet Cd. No:24-28 B, İstanbul • Harita
Dr. Öğr. Üyesi Orkun Erden
Göktürk Merkez Mah. Cami Sok. 6/3 Göktürk, Eyüp • Harita
Fahri Davulcu Muayenehanesi
Başakşehir Mah. Süleyman Çelebi Cad. Oğuzhan Sok. Nova Rezidans 4H, İstanbul • Harita
Münevver Bilgin Muayenehanesi
Sertifikalı medikal estetik
İstanbul Caddesi Başaran Plaza No:5, İstanbul • Harita
Ozel Dermamed Göktürk Polikliniği
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Eyüp İç Hastalıkları Uzmanları
Eyüp Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla