Tam Kan Sayımı-Hemogram, Derince
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Prof. Dr. Çetin Okuyaz
Çocuk nörolojisi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
Cumhuriyet Mahallesi 1641. Sokak Büyük Apt. A Blok D: 2, Mersin • Harita
Çetin Okuyaz Muayenehanesi
Uzm. Dr. Hüseyin Yağmur Duraksoy
İç hastalıkları
Yahya Kaptan Mah. Hanedan Sokak No:4 Otobüs Terminali, Kocaeli • Harita
Kocaeli Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaÇiftlik Mahallesi İhsaniye Hastane Cad., Kocaeli • Harita
Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi
Kocaeli, Kocaeli • Harita
Doktor muayeehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaİbni Sina Mah. Sopalı Mevkii, Derince • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaEski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaYeni Mahallesi İnkılap Caddesi No:9, İzmit • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaYenidoğan Mah. Seka Dvh, İzmit • Harita
Özel Körfez Marmara Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diş hekimi Daha fazlaGüney Mahallesi Albay Sokak No:7, İzmit • Harita
Özel Körfez Marmara Hastanesi
İç hastalıkları
İbni Sina Mah. Sopalı Mevkii, Derince • Harita
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaYeniköy Merkez Mahallesi Mine Çiçeği Sokak No:6, Başiskele • Harita
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi
Dr. Mehmet Çakır