Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, İstanbul

Hangi uzmanlığı aramıştınız?
  • Suadiye/ Bakırköy, İstanbul Harita

Psikohome

• Büyükşehir mahallesi Cumhuriyet caddesi no 1 Ekinoks Residence 1 blok kat 8 dr 114, İstanbul Harita

Psk. Merve Koldaş

• Eski Bağdat Caddesi No:19 Altıntepe, İstanbul Harita

Aslı Akman

• Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. Masaldan İş Mrkz. B Blok No : 60/9, İstanbul Harita

YERYÜZÜ EĞİTİM DANIŞMANLIK

• Halaskargazi Cad. No:190 Sırmalı Apt. Kat:3 Daire:7, İstanbul Harita

La Vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi Özpolat Sitesi Kamelya Blok No:14 D:4, Şişli Harita

PsikoTerap-İST Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

Üsküdar, İstanbul Harita

Psk. Gizem Alan

• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi Daha fazla

Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih Harita

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

• İstanbul Pendik Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazla

Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17, Pendik Harita

İstanbul Pendik Devlet Hastanesi

• Doç. Dr. Şaziye Senem Başgül

Çocuk ve ergen psikiyatrisi

İstanbul Harita

Şaziye Senem Başgül Muayenehanesi

• Sofa Residance, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Avni Akyol Bulvarı, A Blok D:7, İstanbul Harita

Dest Psikoloji

• Sahrayıcedit Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi N:244/6, Kadıköy Harita