X-Ray, Şişli
Uzm. Dr. Tuğrul Alp Sabuncu
Çocuk sağlığı ve hastalıkları
Park 15 Muayenehaneleri, İstanbul • Harita
Tuğrul Alp Sabuncu Muayenehanesi
Türkali Mah. Ihlamurdere Cad. Şafak Apt. No:93/B D:3 Beşiktaş, Beşiktaş • Harita
Cem Alanya Muayenehanesi
İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBarbaros Bulvarı, İstanbul • Harita
İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi
Diş hekimi
Fulya mah. Büyükdere cad. No:73 Kat.4 Daire:10, İstanbul • Harita
Dentorjin Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaMerkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli • Harita
Özel Academic Hospital
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Cemil Aslan Güder Sok.No:8, İstanbul • Harita
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi
Fulya Mah. Mevlüt Pehlivan Sok. No:23 Gayrettepe, Beşiktaş • Harita
Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi
Mecidiyeköy Mahallesi Selahattin Pınar Cad. Kemer İş Merkezi No:4 Kat:3 D:5, İstanbul • Harita
Özel Biz Dentalist Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Doktorlar Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHarbiye Mahallesi Abdi İpekçi Cad. Reasurans Han No:57 E Blok K-3 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
Doktorlar Merkezi
Adnan Saygun Cad.No:21/B Ulus, İstanbul • Harita
Fizyoplus Ftr Merkezi
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaBereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah., Beyoğlu • Harita
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Özel Yaşasın Hayat Polikliniği
İç hastalıkları, Diyetisyen
Harbiye Mahallesi Teşvikiye Cad. Bayer Apt. No:63 Kat:5, İstanbul • Harita
Özel Yaşasın Hayat Polikliniği
Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon
Fulya Mah. Mevlüt Pehlivan Sok. No:23 Gayrettepe, Beşiktaş • Harita
Büyükdere Cad. Serdaroğlu Apt. No: 10/3, Şişli • Harita
İrfan Devranoğlu Muayenehanesi
Tanfer Klinik
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi
Rumeli Cad. Ogan Apt. No:16 Kat: 3-4-5 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Tanfer Klinik