Neorama Plaza Beştepe Mah. Yaşam Cad. Adalet Sokak A Blok No: 13/9 (Armada Arkası), Yenimahalle , Ankara
Botoks
Neorama Plaza Beştepe Mah. Yaşam Cad. Adalet Sokak A Blok No: 13/9 (Armada Arkası), Ankara
Dolgu
Ozon Terapi
PRP Yüz Gençleştirme
Somon Dna
Tekin Yıldırım
Ozon tedavi, Botoks, Dolgu, Mezoterapi, Somon DNA, PRP gibi çeşitli tedavi yöntemleri ve estetik uygulamaları ile kliniğimde hizmet vermekteyim.
şa...h
Alnımdaki ve kaz ayağı bölgelerimdeki kırışıklıkları kısa bir sürede giderdiği için jtekin beye çok teşekkür ederim
Tekin Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tekin Yıldırım, Sertifikalı Medikal Estetik, Aile Hekimliği. Size Tekin Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dolgu, Normal randevu, Medikal Estetik Uygulamalar, Botoks, Ozon, PRP Yüz Gençleştirme, Ozon Terapi, Ozon Tedavisi, Mezotarapi, Gençlik aşısı.
Tekin Yıldırım adresi nerede?Tekin Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Neorama Plaza Beştepe Mah. Yaşam Cad. Adalet Sokak A Blok No: 13/9 (Armada Arkası) Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tekin Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tekin Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tekin Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tekin Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tekin Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tekin Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tekin Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tekin Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tekin Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.