Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
oz....
Temel Bey, Mart 2018’de babama kalça protezi ameliyatı yaptı. Ameliyat çok basarili geçti, hiçbir komplikasyon yaşanmadı. Ameliyat sonrasinda bakima dair de kiymetli tavsiyelerde bulundu. Müteşekkiriz.
hu...m
1990 senesinde Ankara Trafik Hastanesinde doktorum Temel Tacal tarafından bir skolyoz operasyonu geçirdim. Ameliyat sonrası sağ bacağım felç kaldı. Skolyozum konusunda da hicbir düzelme yaşamadım. Şuana kadar eğilme devam etti yürümekte ve hatta nefes almakta artık çok zorlanıyorum. Gecen yıllar gelişen teknoloji ve takip ettiğim kadarıyla doktorum Temel Tacal'ın konusunda uzmanlaştığını görebiliyorum. Ama artık tekrar bir ameliyat yine yaşayabileceğim sürpriz riskleri göze anlamıyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
il...i
hocam eşimi kocaelide dr umit tuhanioğlunun vastasıyla geldin ameliyat etin sağ kalçasına gaz uyguladınız solda aynı şekilde olması lazım çok ağrısı var geldik sıraya aldınız 1,5 seneyi geçti sizden ricam eşimi bir an önce ameliyat etmeniz eşim için umuit bey sizi bir kaç sefer aradı ameliyat etiğiniz taraf çok rahat sayglarımla
ko...ğ
Allah insanları hastaneye muhtaç etmesin,eğer edersede sizin gibi dr. nasip etsin,siz bana tekrar yaşama şansı verdiniz bense sadece dua edebiliyorum sizin için,eksik olmayın sayın hocam.
Temel Tacal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Temel Tacal, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Temel Tacal adresi nerede?Temel Tacal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Temel Tacal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Temel Tacal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Temel Tacal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Temel Tacal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Temel Tacal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Temel Tacal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Temel Tacal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Sarıyer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıyer bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları