Doç. Dr.
Pembe Estetik
İmplant
20'lik Diş Çekimi
Doç. Dr. Tennure Yazanel Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental X-Ray
Tam Diş Protezi
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
Zirkonyum Porselen Kronlar
Doç. Dr. Tennure Yazanel Diş Kliniği
1963’te doğdu. ilköğretim ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1981 senesinde Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanmış, 1986 yılında da mezun olmuştur. 1987 yılında Ankara Haymana Devlet Hastanesinde ilk görevine başladı. 1988 yılında Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başladı.1992 yılında ‘Total ve Parsiyel Protez Kullanan Hastaların Oral Mukozalarının Histopatolojik Olarak Değerlendirilmesi’ konulu tezi ile Bilim Doktoru ünvanını aldı. 1995 yılında yardımcı doçentlik, 1997 yılında yine YÖK un düzenlediği Doçentlik sınavını vererek Protetik Diş Tedavisi Doçenti ünvanını kazandı. 2002 yılına kadar Doçent öğretim üyesi olarak aynı fakültede çalıştı. 2003 senesinde İzmir Eğitim Diş Hastanesine atandı. 2003-2017 seneleri arasında aynı hastanede klinik sorumlusu olarak, klinisyen uzman Diş hekimi olarak görev almıştır. Milli Eğitim Bakanlığının önderliğinde sertifikalı Diş hekimi yardımcılığı ve teknisyen eğitimlerini vermiştir. Sağlık Bakanlığının 2009-2016 yılları arasında DUS'ta Uzmanlık Eğitiminin Protetik Diş Tedavisi Komisyon Üyeliğini yapmıştır.
Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir çok implantlı protezler ve İleri İmplant Cerrahisi, Estetik Gülüş ve Tasarımı Eğitimi ve kurslarına katılıp sertifika almıştır. Yurt içi ve yurt dışı birçok yayını da bulunmaktadır.
he...e
Büğün annem diş cekimine gitti tennure hanım dişimi çekti hiç acıtmadı seker hastası olduğuna rağmen herkese tevsiye ederim çok memnunum
öz....
Annemin çok riskli olan diş çekimini doktor hanım çok rahat ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirdi. Uzmanlığı, bilgisi ve nazik tutumu için hocamıza çok teşekkür ediyoruz.
Diş hekimlerinin mucize doktoru diyebilirim. Hem psikolog hem diş hekimi. Asistan hanım da inanılmaz ilgili ve güzel yaklaşım gösterdi. Üst düzeyde iğne ve diş koltuğu fobim olmasına rağmen çok kısa sürede, öncesinde sabırla sakinleştirerek, cerrahi müdahale gerek denen 20 lik dişimi çekti Tennure hanım. Fobim dolayısıyla kasıldım sadece, eli inanılmaz hafif ve çekimde hiç bir şey hissetmedim. Bundan sonra Allah ömür verdiği sürece hem Tennure hanım ve ekibine hem bana, başka yere adımımı atmam. Her şey için çok teşekkür ederim.
b....e
Tennure hanıma diş sızlaması, diş eti kanaması ve 20’lik diş problemi için başvurmuştum kendisi ve ekibi son derece ilgiyle muayene ettiler ve işlemi gerçekleştirdiler
g ...m
Annemin diş kaplama tedavisini Tennure hanım yaptı. Tedavi boyunca oldukça ilgiliydi, en ufak detaylara dahi dikkat etti ve sonuçtan çok memnun kaldık. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz.
se...
Öncelikle güler yüzlü olmaları, her konuda ilgili , titizlik ve kuruma ayrıntıları için tüm kalbimle teşekkür ederim, tedavi sürecinde dikkatle ve nazik davranışları, en iyi sonuç için tüm detayları aydınlatma ve anlatmaları, tedavide özenle çalışmalrı ve başarılı sonuçlar için minnettarım ve teşekkür ediyorum. Tüm işlemlerde gerçekten özenle ilgileniyorlar ve o kadar nezaket ve dusatane karşılamanız gerçekten çok güzel ve takdir ediyorum. Insanın doktoruna güvenmesi en önemli detay ve kendi rahat his etmesi gerekiyor ki sorunu iyice anlata bilsin ve ben bir yabancı olarak ve iletişimde problem olur dige ilk başta kaygıyla müracaat eden biri olarak , girer girmez hiç kaygım kalmadan bir işlem için giden için gittiğim halde tüm işlemleri gönül rahatlığıyla yaptırdım ve her konuda güzel sonuç aldım; ister dolum ister implant cerrahım en önemlisi olarak, hatta 2 dış için kaplama yapacaktım sonuçtan memnun olduğum için 4 dış için yaptım ve çok memnun kaldım. Doktor hanım, ve diğer tüm ekipten teşekkür eder, güven , güzel karışlama ve başarılı sonuç isteyen herkese rahatlıkla tavsiye ederim. Elerinize sağlık.
ög...d
Kibar bir yaklaşım ile hastayı rahatlatan ve bilgilendiren açıklamaları oldukça yeterliydi. Diş taşı temizliğim kısa sürede ağrısız sorunsuz tamamlandı. Eski bir dolgumun yenilenmesi için en kısa sürede tekrar randevu oluşturacağım....
e ...d
3 kanal tedavisi ve 2 kaplama Ve beyazlatma yaptırdım çok ilgilendiler yardımcı oldular sonuç muhteşem oldu artık rahat gülebiliyorum ve ilerde yine burayı tercih edicem..
s....t
4 tane kanal tedavisi ve 1 tane kaplama yaptırdım öğrenci olduğum icin çok yardımcı oldular çok memnun kaldim tennure hocama ve asistanına ilgi ve
alakaları için çok teşekkür ederim. Diş tedavisi için hiç düşünmeden güvenebileceğiniz insanlar.
z.....
Kanal tedavili dişimin dolgusu düşmüştü ve başka bir dişimde çürük vardı. Çok ilgililer, ön dişimde küçük bir çatlak vardı hemen bunu da yaparız dediler. Hepsi çok iyi oldu. Daha önceki diş hekimleri ile tecrübelerim çok iyi değildi fakat Tennure Hanım ve asistanından çok memnun kaldım. Teşekkürler.
Tennure Yazanel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tennure Yazanel, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi. Size Tennure Yazanel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik, Diş Köprüsü, Kısmi Protez(Diş).
Tennure Yazanel adresi nerede?Tennure Yazanel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Onur Mah. Dalya sok. No:4/1 Balçova İZMİR İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tennure Yazanel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tennure Yazanel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tennure Yazanel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tennure Yazanel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tennure Yazanel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tennure Yazanel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tennure Yazanel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tennure Yazanel hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Tennure Yazanel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri