Çelebiler Mahallesi 119. Caddesi No:19/21-1 Kutlu Doğukan Apartmanı, Isparta Merkez, Isparta
T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
20'lik Diş Çekimi
Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Estetik Porselen
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gülüş Tasarımı
Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Koruyucu Dolgu
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
1991 YILINDA EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE YÜKSEK ÖĞRENİMİME BAŞLADIM VE 1996 YILINDA MEZUN OLDUM.AYNI YIL MEMLEKETİM ISPARTA MERKEZDE MESLEKİ HAYATIMA BAŞLAYARAK HALEN MESLEĞİME DEVAM ETMEKTEYİM.EVLİ ,ZEYNEP VE KEREM ALİ İSİMLİ İKİ ÇOCUK BABASIYIM.
ah...ş
Teoman Doktor 14 yıl kullandığım diş protezi taktı. Sonunda bazı dişimin cürümesi ile ön tarafa protez yaptı.
k.....
Teoman beye lamine kaplama yaptırdım sonuçtan çok memnunum gerçekten. Dişlerim tam istediğim gibi oldu süreç boyunca olan ilgisi de beni memnun etti
Teoman Bey ve ekibi son derece nazik.kendisi işinin ehli bir hekim olduğunu umudumu kestiğim dişime kanal tedavisi ve arkasından köprü uygulayıp kurtararak ispatladı.
ha...m
Teoman beyin yaptığı implant ve zirkonyum çok güzel oldu ayrıca tüm personelinin gösterdikleri ilgi alaka ve güler yüzleri için çok teşekkürler ...
t.....
Teoman beyin Ellerine sağlık, ayrıca ekibinede çok teşekkür ediyorum. İmplant için 18 dişim çekildi hiç acı hissetmedim. Kapidan içeriye girdiğinizden itibaren güler yüzlü personeli ile nezih temiz Avrupa standartlarında bir klinik Ben memnun kaldım çok iyi bilgilendiriliyorsunuz, bugün implant üstü dişlerim takıldı
c.....
1den fazla komplikasyonlu diş çekimi sebebiyle gittim ve çok memmnun kaldım. Sitedeki yorumlar üzerine randevumu almıştım.
v.....
Köprü ve Implant takildi
Bilgilendirme, dis cekimleri, Implantlarin ve Köprülerin takilmasi dahil bütün islemler gercekten mükemmel idi. Dt. Teoman Bardak ve ekibi gercekten cok kibar,, yardımsever ve mütevazi idiler ve bu harika Poliklinigi ictenlikle tavsiye edebilirim.
se...l
Als jemand, der Probleme mit meinen Zähnen hat, solange ich mich erinnern kann und eine Phobie vor fortgeschrittener Zahnbehandlung hat, kann ich sagen, dass Mr. teoman der beste auf seinem Gebiet ist! Vor dem Behandlungsprozess detaillierte Informationen , detaillierte Beschreibung des Prozesses ,den er im Detail machen wird, und mit seinem lächelnden Gesicht fühlen Sie sich ganz entspannt und stressfrei, Ich habe alle meine Zähne zirkinium zahnbeschichtung gemacht.ich empfehle Mr. teoman, ohne zu zögern, Nummer zehn ,zehn Sterne
r.....
Teoman bey İmplant tedavisi ve gülüş tasarımıyla ilgili insanı rahatlatan görüşleriyle 3D Tomografi ve Panoramik röntgen üzerinden yapılması gereken herşeyi itinayla yapıp huzurlu mutlu klinikten ayrılmamızı sağlayan ayrıca tedavisi biten hastasını unutmayan yılda 1 görüp kontrollerimizi yapan biri . Teşekkür ederim
ba...
DİŞ EKSİKLİĞİ NEDENİYLE KİMSEDEN ÖNERİ ALMADIM VE TANIŞMADIM INTERNET ARAŞTIRMA YAPTIM ÖNGÖRUÜŞME YAPARAK TEDAVİYE BAŞLADIK ALTI İMPLANTIN I 45 TAKİKADA İŞLEMİNİ BİTİREREK GEÇMİŞ OLSUN DEDİ SONRADAN AİLEMİ KIZIMI TEDAVİYE GÖTÜRDÜM AİLEYLE LE VARKIMIZ KALMADI HEPSİ ANLAYIŞLI GÜLERYÜZLÜ SONSUZ TEŞEKKÜRLER İMİ SUNAR SAYGILARIMLA
Teoman Bardak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Teoman Bardak, Diş Hekimi. Size Teoman Bardak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Teoman Bardak adresi nerede?Teoman Bardak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çelebiler Mahallesi 119. Caddesi No:19/21-1 Kutlu Doğukan Apartmanı Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Teoman Bardak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Teoman Bardak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Teoman Bardak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Teoman Bardak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Teoman Bardak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Teoman Bardak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Teoman Bardak hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Teoman Bardak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Teoman Bardak hangi sigortaları kabul ediyor?Teoman Bardak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.