Akciğer Biyopsisi
Plevral Sıvı Aspirasyonu
Preoperatif Değerlendirme
Timektomi
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
ş....y
Teoman bey bana ets ameliyatı yaptı o güne kadar görüştüğüm tüm doktorlar sadece korkularıma korku ekledi ama Teoman bey sağolsun gerek açıklaması gerek ameliyatta ki başarısı olsun çok yardımcı oldu bana ve bunu kesinlikle içimden gelerek yazıyorum kimsenin kararını yalan yanlış yönde etkilemek istemem çünkü ve en önemlisi de sonuç tam istediğim gibi MÜKEMMEL
mu...n
Teoman abi benim ameliyatima girdi ilk günden sonra güne kadar bir doktor değilde güler yüzlülüğü ve neşesi ile bir abi olarak yaklaştı böyle bir doktorla karşılaştığım için başarılarının devamını dilerim teoman abi *Muhammet AKTAN*
me...n
dr Teoman bey ben mefküre kayman 16 kasım 2001 de akciğer CAdan ameliyat ettiğiniz Rafet kaymanın eşi sizi her zaman hatırlıyorum rahmetli eşime gösterdiğiniz samimi ilgi ve verdiğiniz moral unutmuyorum sizin zamanınızı almamak için ziyaret edemedim başarılarınızın ve insani değerlerinizin devam ettiği inancı ile sevgilerimi sunuyorum
mi...r
oğlumun ameliyatındaki korkularımı endişemi tek kalemde yok eden inandırıcı ve güvenilir bir cerrah ilgili vede açıklayıcı olması bir doktor için en iyi olduğunu gösterir herkese tavsiye ederim
mi...n
Teoman bey Bursa Çekirge devlet hastanesinde babamı ameliyat etti ve sağlığına kavuşturdu Kendisine gerek babama ve gerekse de ailesine göstermiş olduğu ilgisinden dolayı çok minnettarız. Temmennim Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin ve o daha birçok hastayı tedavi edebilsin .Saygılarımla Mine ŞEN
Teoman Ekim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Teoman Ekim, Göğüs Cerrahisi. Size Teoman Ekim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akciğer Cerrahisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Akciğer Biyopsisi, Bronkoskopi, Mediastinal Tümör Rezeksiyonu, Anterior Mediastinotomi, Preoperatif Değerlendirme, Plevral Sıvı Aspirasyonu, Timektomi, Video Torakoskopik Cerrahi (VATS).
Teoman Ekim adresi nerede?Teoman Ekim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikkaldırım Mah. Doburca Cad. Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Teoman Ekim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Teoman Ekim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Teoman Ekim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Teoman Ekim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Teoman Ekim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Teoman Ekim hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Teoman Ekim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları