3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi +31 daha fazla
Ortopedik Rehabilitasyon
Pelvik Taban Rehabilitasyonu
Çene Terapisi
Fizyoterapist Teoman Gündüz Ofisi
2004 Dokuz Eylül Üniversitesi Mezunuyum.2010 yılından itibaren manuel terapi alanında bire bir çalışmaktayım. Manuel terapistler derneği İzmir il temsilcisiyim.
2004 Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü
Almış olduğum kurslardan bazıları:
- Osman ŞAHİN,Servikal Torakal Lumbal Manipulasyon ve Mobilizasyon Kursu
- Osman ŞAHİN,Ortopedik ve Sporcu Yaralanmaları,Alt Ekstremite Kursu
- Osman ŞAHİN,Ortopedik ve Sporcu Yaralanmaları ,Üst Ekstremite Kursu
- Prof.Dr.Ali CIMBIZ, Kuru İğneleme( Dry Needling) ve Tetik Nokta (Trigger Point) Tedavi Kursu
-Prof.Dr.Ali CIMBIZ,Cranio-Sacral Osteopati Kursu
- Prof.Dr.Ali CIMBIZ,Terapatik ve Elastik (Kinesio Tape) Bantlama Kursu
- Prof.Dr.Ali CIMBIZ, Fonksiyonel Osteopati I Kursu (Sacro-İliac Eklem, Torakal ve Kosta Tedavileri)
- Prof.Dr.Ali CIMBIZ, Fonksiyonel Osteopati II Kursu (Pelvis,Kalça,Diz,Ayak Bileği)
- Prof.Dr.Ali CIMBIZ, Fonksiyonel Osteopati III Kursu (Servikal Bölge ve Üst Ekstremite)
-Prof. Edibe ÜNAL,Prof.Türkan AKBAYRAK,Klinik Pilates ve Gebelik Kursu,
- Medvitan Meslek İçi Eğitim Akademisi,Biodinamik Manuel Terapi Konsepti,
- Aktif Sağlıklı Yaşam Merkezi,Suat DÜLGER,Refleksoloji Temel Kursu,
-AMJAD MOHD,Physiomohd,Privatpraxis for Osteopathie&Physiotherapie,Ayak Reflesoloji Kursu,
- Neurodevelopment Treatment,Heidi STEİNBECK,Bobath semineri,
-Cefar Compex,Jean BERGER,Heiko Van VÃLET,Fizyoterapide Güncel Yaklaşımlar,
-Usui Shiki Ryoho Reiki Sertifika Eğitimi
Bowen Terapisi
f...
Sosyal medya ve arkadaş tavsiyesi üzerine hocamla tanıştım. Kulak çınlamam vardı, 6 seans gittim. Çınlamadan kurtuldum. Birçok sorunu çözebilen yetenekli bir insan. Ayrıca boynumdaki ağrılardan da kurtuldum. Omurga sorunları ve kulak çınlaması olan herkese tavsiye ederim.
e....k
Fizyoterapist Teoman beyi bir arkadaşımın önerisi üzerine tanıdım gecmeyen bir bel agrisiyla devaminda kanal darlığı şikayetim vardi kendisi güler yüzlü dinleyici ve iyi bir fizyoterapist uzmani uyguladığı manuel tedavi sürecinde ilk 3.seansdan sonra ağrılarımın hafifledigini farkettim 8. Seans sonrası ağrılarım tamamen geçmiş bulunmaktaydı, yaşam tarzı konusunda da cok guzel tavsiyeler edindim.Tanıdığım herkeze tavsiye ederim gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.
ar...a
Belimde l4 l5 de fıtık patlaması sonucu doktorlar acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyattan sonra ilk 1,2 hafta herşey iyiydi ama 1,2 haftadan sonra herşey eskiye dönmüştü bütün aktivitelerim tekrardan kısıtlanmaya başlamıştı artık hep bu ağrılarla yaşayacagım sanıyordum buraya gelmeden önce, sonra teoman gündüz beyle tanıştım kısa bir sürede ağrılarımı unuttum ve kısıtlı olan aktivitelerim düzeldi kesinlikle tavsiye ederim herşey gayet iyiydi.
k.....
Fizyoterapist Teoman beyi internetten buldum. Sağ omzumda yaşadığım hareket kısıtlılığı nedeniyle 2 aylık fizyoterapi seanslarında geçmeyince Teoman beyle tedaviye başladım. 6 seans sonrasında kolumu hareket ettirmeye başladım. Halen bazı sıkıntılarımda da ağrıyan belim ve boynum için de terapi alıyorum. Kendisini tavsiye ederim
f.....
Fizyoterapist Teoman Gündüz e bir yakınım vasıtasıyla ulaştım. Babamın kulak çınlaması şikayeti üzerine gittik . Boyun düzleşmesi ile alakalı olabileceğini söyledi tüm çalışmaları hem boyun hem sırt olarak terapiye aldı boyun kasları gevşeyince şikayetlerinde ciddi oranda azalma oldu sekizinci seansı devam etmekteyim çok memnun kaldık Durumunda önemli iyileşme var.
sa...n
Teoman beyi internetten buldum. İlk muayene seansında tüm problemlerin nedenlerini tespit etti. Omzumdan ameliyat olmayı düşünürken birlikte çözebileceğimizi söyledi Omuz problemimi 8 seansta çok güzel bir şekilde tedavi etti. Yaklaşımından çok memnun kaldık. Ev programı da etkili odu. İzmirde fizyoterapist arayanlara tavsiye ederim
Uzun yıllardır duruş bozukluğum ve belimde sürekli devam eden ağrı şikayetleri ile başvurdum. Bacağıma ve kalçama da vuran uyuşmalar vardı. Hastaneye başvurdum ve ameliyat dendi. Teoman bey yaptığı detaylı değerlendirme seansı sonrasında bir program hazırladı. Yaşam tarzımı değiştirdi. Manuel terapi ve egzersizler ile ameliyat olmadan çözülebileceğini söyledi. Şu an ilk altı seans sonunda kendimi çok iyi hissediyorum. Tavsiye ederim.
i.....
Sırtımda ağrı ve boyun düzleşmem için arkadaşımın tavsiyesiyle kendisinden randevu aldım. Yaptığı değerlendirme seansında problemlerimi emarıma bakmadan saydı. Özellikle nedene dayalı çalışma yapıyor. Mesleğindeki bilgisini çok iyi aktardı. Her sorunumu sabırla dinledi ve anlaşılır şekilde açıklamalarda bulundu. Yaşam tarzımı belirledi. Seanslarda uyguladığı yöntemler ile gün be gün iyileştim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
m...
Uzmanı, arkadaş tavsiyesi üzerine buldum. Elime platin takıldı ve çok yetenekli bir doktor olan Teoman Hoca ile tanıştım. İlk başta elimi 2 ay kullanamayacağımı söylediler, ancak Teoman Hoca sayesinde 3 haftada kullanmaya başladım. Çok kibar, efendi ve ilgili bir doktor. Soru sorduğunuzda sıkılmadan ve kısa cevaplar vermeden size yardımcı oluyor. İşini sevdiği çok belli. Elim sayesinde sadece bir doktor değil, aynı zamanda bir dost kazandım. Teoman Hocamı çok seviyorum. Çevreme tavsiye ederim ve ettim de.
ad...
Randevu anından, tedavi sürecinin tamamlanmasına kadar, iyi bir sürec geçirdim. Boyun fıtığı ağrılarım son buldu. Teşekkür ederim
Teoman Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Teoman Gündüz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Teoman Gündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Eklem Eğriliği, Bel - Boyun Fıtığı, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Normal Randevu, Evde Fizyoterapi.
Teoman Gündüz adresi nerede?Teoman Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi, Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Teoman Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Teoman Gündüz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Teoman Gündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Teoman Gündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Teoman Gündüz hangi dilleri konuşuyor?Teoman Gündüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Teoman Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Teoman Gündüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Teoman Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Teoman Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Teoman Gündüz hangi sigortaları kabul ediyor?Teoman Gündüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler