Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
C
ce...u
Telefon numarası doğrulandı
Annemin bir Yıldır Omuzları müthiş derecede ağrıyor Kollarını yukarıya düzgün bir şekilde kaldıramıyordu İstanbul'da bir kaç doktora gıtmiş derdimize bir çare bulamamıştık bir Arkadaşımın tavsiyesi ile Dr.Tevfik beye gıttik Röntgen çektirmemizi istedi ve enjeksıyon uyguladı maşallah annem şu an çok ıyı Allah Razı olsun kendısıne çok teşekkür edıyoruz
Tevfik Erzincan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tevfik Erzincan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Tevfik Erzincan adresi nerede?Tevfik Erzincan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkari Hakkari
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tevfik Erzincan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tevfik Erzincan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tevfik Erzincan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tevfik Erzincan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tevfik Erzincan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tevfik Erzincan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tevfik Erzincan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar