Uzm. Dr. Tevfik Karakoç

Psikiyatri daha fazla

Bursa 1 adres

26.03.1978 yılında Konya Seydisehir'de doğdum.
İlk, orta ve lise eğitimimi Seydişehir'de tamamladım. 95 yılında başladığım Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldum.
2007-2009 yıllarında İstanbul.Medeniyet Üniversitesi'nde Anestezi ve Reanimasyon asistanı olarak çalıştım.
2009 yılında başladığım Fırat Üniversite Psikiyatri İhtisas Eğitimimi 2014 yılında tamamladım.
Özel ilgi alanlarim E.M.D.R Bilişsel Davranışcı Terapi ve Sürdürebiliebir Sağlıklı Yaşam'dır.

Zeno İş Merkezi 2B Kat: 1 Odunluk, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikiyatri Randevusu

Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi +8 daha fazla

EMDR Terapi

Psikiyatrik İlaç Tedavisi

Psikiyatri Randevusu

Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • EMDR Terapi daha az

Yıllarca beynimde yük olarak taşıdığım kötü anılarımın birinden kurtulduğum için çok mutluyum. EMDR inanılmaz bir şey. Allah'ın insanlara verdiği bir hediye olduğunu düşünüyorum.fazlaca travması olan bir bireyim. 4 seansı tamamladım.boşanma sürecinde olan bir hastayım, bütün iyilik hallerini ortaya çıkartmaya çalışan bir doktor Tevfik bey. Başka travmalarım da var onlar için de emdr yaptıracağım inşallah. İnsanın dertlerini unutmak için tatile gitmesindense EMDR yaptırmasını tavsiye ederim. Geçmişte yaşanmış kötü travmalardan ve duygulardan geçici olarak kurtulmaktansa kalıcı olarak kurtulmak daha anlamlı...

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • Psikotik Bozukluk Tedavileri daha az

Doktorum Tevfik Bey'le 3 hafta önce tanıştım toplam 2 seans görüşmem oldu kendisiyle. Sorunları dinlemede ve çözmede çok başarılı buldum. Ayrıca "EDMR" tedavisi uyguladı bana kendimi rahatlamış ve sorunumu çözmede daha güçlü hissettim.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • Psikiyatri Randevusu daha az

Madde bağımlılığımdan kalan bazı psikolojik sorunlarım için randevu almıştım insan içine çıkamıyordum sinir stres depresyon sağ olsun kendisi verdiği iğneler olsun ilaçlar olsun konuşması verdiği fikirler anlatımı 1 aylık bir süreçte beni kendime getirdi sorunlarımı çözmemde yardımcı oldu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • Psikiyatrik İlaç Tedavisi daha az

Yaklaşık 1 ay önce Tevfik hocamı buradaki yorumlardan tanıdım ve gittim.Olaya bütüncül yaklaşan ,seanslar dışında da kendisine kolaylıkla ulaşılabilen , danışanına değer veren ,işinin ehli bir doktor kendisi. Bir arayıştaysanız gözünüz kapalı hocamı tercih edebilirsiniz.Bana uygun gördüğü ilaçlar ve vitamin takviyeleri sayesinde yaşam enerjim geri geldi sanki , 1 aydır daha huzurluyum artık… Bu bir süreç herşey normale dönene kadar hocamızla devam edeceğiz .iyi ki varsınız hocam…

Telefon numarası doğrulandı

Merhaba Tevfik bey konusunda özellikle tereddüt yaşayanlar ,çok kötü durumda olup konusunda uzman bir doktor arayışında olanlar için yazıyorum ki Hoca gerek tedavisiyle gerek konuşarak insanın beynini dinlendiren sohbetiyle,dingin ses tonuyla gerek uygun gördüğü ilaçlarla ve özelikle yanında önerdiği vitamin,besin takviyeleri ile beni HAYATA Döndürdü,kendimi kaygı ve depresyon ataklarımın çok kötü tuttuğu dönemde İyi bir doktor araştırması yaparken kendisini yorumlara bakarak tesadüfen bulup gittim iyiki de gitmişim,iyikide tanımışım şu an 1 ay gibi kısa sürede kendimi toparladım verdiği ilaçların yanında kendisinin özellikle önerdiği Besin takviyelerine baştan ön yargılıydım,kullanamam demiştim kafamda Fakat bunları kullandıkça ne kadar faydalı olduğunu bu kısacık sürede vücudumun ve beynimin verdiği olumlu tepkilerle fark ettim resmen mutluluk hormonlarımı çalıştırdı,kısaca bu hocayla tanıştığım için çok mutluyum ve çok şanslıyım iyiki varsınız hocam size minnettarım

Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • EMDR Terapi daha az

Ben Binnur Gazioğlu Tevfik hocaya ilk önce oğlum için gittik.İki EMDR seansına oğlum da var olan panik atak vesaire halletti.Sonra yıllardır yaşadığım birçok ağır travmaların fiziksel olarak beni iyice hasta etmeye başladı.Haftanin 5,6 gecesi acildeydim.Gastroentroloji doktorumun terapi tavsiyesi ve Tevfik hocadan oğlum dolayısıyla aldığım memnuniyet den dolayı Tevfik hocaya bu kez kendim için gitmeye karar verdim.Çok geç aldığım bu karara rağmen şu 5 yada 6 EMDR seansı,terapiler yeniden doğmuş gibiyim.Artık aciller de değilim.Bu arada mide hastalığım la ilgili bütün şikayetlerim bitti.Hayır demeyi öğreniyorum Tevfik hoca sayesinde.Kendi sınırlarımızı koymayı.Bu dünyaya ya bir kez geldiğimi ve önce kendim demeyi ögrendim.Yaptıginiz herşey için bana beni gösterdiğiniz için size çok ama çok minnettarım.İyiki bu yolda size rastladım,sizi tanıdım.Bu terapiler tabii yine devam edicek.Ve lütfen korkmayın ihtiyaç duyduğunuz da diğer tüm hastalıklar gibi terapi alın.

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Uzun zamandır anksiyete depresyon rahatsızlığı yaşıyordum gitmediğim doktor içmeğim antidepresan kalmamıştı artık umutsuzdum bir türlü sıkımtılarım bitmiyordu hiç bir şey yapmak istemiyor keyfin hiç yoktu internetteki yorumlardan etkilenerek doktor beyi buldum ilk ay da daha verdiği ilaçlar hemen olumlu yönde etkiledi uykum düzene girdi bugün bana EMDR tekniği uyguladı doktor bey beynim boşaldı sanki bulutların üzerinde gibi hissettim doktor bey egosuz çok iyi sanki bir arkadaş gibi davranıyor sanırım yolun başındayım ben çok memnun kaldım

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • EMDR Terapi daha az

Tevfik beyle üçüncü seansımızıda yaptık
Öncelikle yaklaşımı ve samimiyeti için :)uygulamış olduğu Emdr terapisi inanılmaz birşey kendimi daha iyi ve önermiş olduğu ek vitaminlerle daha sağlıklı ve daha dinç hissediyorum
Kesinlikle öneririm

Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • EMDR Terapi daha az

15 yıl panik atak rahatsızlığımdan dolayı başka bir doktora gittim ve bir türlü iyileşemedim artık karar verip başka bir doktora gitmem gerektiği zamanda Tevfik beyi buldum daha ilk seansta keşke daha önce gelseymişim dedim boşuna vakit kaybetmişim, görüşmemizden sonra bile sorularıma açıklayıcı yanıt vermesi çok hoşuma gitti İlaçlarımı yeniden düzenledi 3 hafta sonra kontrole çağırdı sabırsızlıkla tekrar görüşmeyi bekliyorum

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi...daha fazla • Normal Randevu daha az

İlk gittiğimde çok kötü durumdayım şuan kendimi daha iyi ve güçlü hissediyorum kesinlikle çok iyi bir doktor