Tevfik Uğur Sipahi Muayenehanesi
Mustafa Kemal Mahallesi 2079 sokak A Blok 4.Kat no:17 çankaya Viagreen İş Merkezi (eskişehir yolu üzeri), Çankaya

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 1 daha fazla

4 Boyutlu Ultrason

Amniosentez

Ağrısız ve Estetik Sezaryen doğum +22 daha fazla

Aşılama Yöntemi

Histero-Sonografi(Ultrason ile rahim filmi)

Histerosalpingografi (HSG)

Tevfik Uğur Sipahi Muayenehanesi

Kendi özel muayenehanemde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışmaya devam ediyorum.Bu sürede Ankara Tıp Fakültesi,Zübeyde Hanım Doğum Evi,Özel Mesa Hastanesi,Özel TOBB Hastaneleri'nde çalışma hayatımı devam ettirdim.

Hayatımda en çok şanslı olduğum konulardan birtanesi Tevfik Hocayla yollarımın kesişmesi oldu. Kendisinin engin tecrübesi, babacan yaklaşımıyla 9 ayı mükemmel tamamlayıp oğlumuzu kucağımıza aldık. Ne kadar teşekkür etsem az size... iyi ki varsınız.

Benim Sevgili,Bitanecik,Eşi benzeri olmayan canım hocam.Benim ve ablamın hem kadın doğum doktoru hem de psikoloğu oldu.Gece gündüz demeden sıkıntılarımı dinledi çözüm buldu.Yaklaşık 15 yıldır tanışıyoruz.İyi ki senin gibi bir hoca hayatıma girdi.İyi ki seni tanıdım.Hayatta tanıdığım en babacan,en insancıl,en pozitif,en mükemmel en en en Muhteşem ve Profesyonel insansınız.Çocuklarımızı önce Allah'a sonra bir saniye bile tereddüt etmeden size emanet ettik.Tabi ekibiniz de sizin gibi güzel yürekli insanlarla dolu.Hele ki Türkan Ablam onun yeri de apayrı.Sizleri çok seviyorum.Başarılarınızın devamını dilerim.Sevgiler,Saygılar. Nuray SAĞLAM

Op. Dr. Tevfik Uğur Sipahi

sağolasın canım benim...güzel günlerde birlikte olmaya devam ederiz inşallah..

Hocamızdan Çok memnunuz ilgisyle bilgisiyle her zaman yanımızda. İlk tanıştığımızdan bu yana eşime her konuda yardımcı olmuştur

teşekkürler...

C

Doktorum Tevfik hocam 14 yıldır eşimin tüm kadınsal hastalıklarında ve tedavi sürecinde büyük katkıları olmuştur. Ayrıca ilk çocuğumun doğumunu hocam yaptırmıştır.kendisine sonsuz teşekkür ediyorum sevgilerimle.......

Op. Dr. Tevfik Uğur Sipahi

ailece dost olmanın güzellik ve sıcaklığı ile...

I

Hocamla her rahatsızlığımı çok rahat görüşüp bu güne kadar hiç sorunsuz sağlıklı şekilde geldim.14 yıldır 2 çocuğumun doğumu ve her turlu tıbbi sorunum ve ameliyatlarımda hem mesleki hem insani tam destek aldım . Her konuda hocamı güvenilecek tek adres olarak tavsiye ederim.

teşekkürler..sevgiyle ve sağlıkla kalın

Hamileliğim ve doğum sürecim boyunca gerek profesyonel hekimliğiyle gerekse psikolojik desteğiyle bana bu zorlu süreçte en büyük yardımcım olan sevgili doktorum Tevfik hocama sonsuz teşekkürler.....

1994 ve 1999 yılında yaptigi iki Sezeryanlı doğum operasyonlarından sonra ben de ve çocuklarimda bir problemim olmadı. 5 temmuz 2015 tarihinde yine Hocanın yaptığı miyomektomi operasyonu geçirdim. Başarılı ve iyi yürekli doktorcuguma teşekkür ederim. Tavsiyelerimle. ...N.Neslihan Alpuğan

Op. Dr. Tevfik Uğur Sipahi

Sevgili Neslihan,25 yıllık mutluluk ve sağlıklı günler hep yaşandı ve devam edecek...

K

Benim icin cok ozel bir doktor.herkesin gozu kapali gidebilecegi bir doktordan cok bir dost bir arkadas gibidir.insan kendini yaninda cok huzur dolu hissediyor.hastalariyla ilgisi bilgi vermesi cok iyi.butun arkadaslarima oneriyorum.

teşekkür ederim canım;
siz hastalarımın kıymetli olduğunuzu biliyorsunuz...sevgiler

Z

Tevfik Bey hastasına önemli olduğunu hissettiren, sıkıntılarına tam cevap verecek tedavi uygulayan, 18 yaşındakş kızımın bile çekinmeden muayene olmasını sağlayacak kadar güven veren bir doktor.

Op. Dr. Tevfik Uğur Sipahi

Çok teşekkürler Sevgili Çağla hanım,güzel hastalar ve güzel insanlar en iyisine layıktır her zaman....