Tıbbi Biyokimya, Alanya, Antalya
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaOba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19, Alanya • Harita
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazlaFığla Mahallesi Hastane Cad., Antalya • Harita
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaSaray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1, Alanya • Harita
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen Daha fazlaFığla Mah. Hastane Cad., Antalya • Harita
Uzm. Dr. Nalan Akalın
Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1, Alanya • Harita