Tıbbi Biyokimya, Kumlu, Hatay
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaEreğli Yolu, Zonguldak • Harita
Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi
Bursa Devlet Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHasta Yurdu Cd. No: 31 Tophane, Osmangazi • Harita
Bursa Devlet Hastanesi
Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAtatürk Cad., Amasya • Harita
Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Çanakkale Devlet Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaİnönü Cad., Çanakkale • Harita
Çanakkale Devlet Hastanesi
Özel Genesis Hospital
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaHuzur Evleri Mah. Seyrantepe Bulvarı No:18, Kayapınar • Harita
Özel Genesis Hospital
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaVarlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5, Yenimahalle • Harita
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaHüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi • Harita
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Osmaniye Devlet Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSelimiye, Bölge Trafik Yanı, Musa Şahin Blv., Merkez, Osmaniye • Harita
Osmaniye Devlet Hastanesi
Uzm. Dr. Sevgi Eren
Tıbbi biyokimya, Akupunktur
Karaman Mah. Açelya Sokak Ufuk Apt. No:8/A Afyonkarahisar, Afyonkarahisar • Harita
Sevgi Eren Muayenehanesi
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Çocuk romatolojisi Daha fazlaMerkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon • Harita
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi
İstanbul Medipol Kadıköy Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaE-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy • Harita
İstanbul Medipol Kadıköy Hastanesi
Nevşehir Özel Versa Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaGüzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi No:43, Nevşehir • Harita
Nevşehir Özel Versa Hastanesi
Özel Suzan Kadın Doğum Merkezi
Tıbbi biyokimya, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum
, Diyetisyen Daha fazlaİncilipınar Mah. Kıbrıs Cad. No:9/F, Gaziantep • Harita
Özel Suzan Kadın Doğum Merkezi
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım • Harita
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Zübeyde Hanım Ek Hizmet Binası
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaDikkaldırım Mahallesi Hat Caddesi No:2, Osmangazi • Harita
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Zübeyde Hanım Ek Hizmet Binası
Uzm. Dr. Ayça YAĞANOĞLU
Tıbbi biyokimya
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Hançerli Mahallesi Atatük Bulvarı No:122, İlkadım • Harita
Özel Liman Hastanesi
Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi biyokimya, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaZafer Mahallesi Nevşehir Caddesi No:120, Aksaray • Harita
Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi