Tıbbi Patoloji, Kumlu, Hatay
Kasaplar Mahallesi Soma Cad. No:149-A, Balıkesir • Harita
İsmaıl Engın Uzgören Muayenehanesi
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaMillet Cad. No: 125 Çapa, Fatih • Harita
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Özel Avrasya Hospital
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaGökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A, Sincan • Harita
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hürriyet Cad.No:125/17 Hacıömer Mah., İzmit • Harita
Prof.Nadir Paksoy Sito-Patoloji
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYaylacık Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı (Düzköy Kavşağı Karşısı) No:2, Akçaabat • Harita
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Amasya Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaKurşunlu Mah. İstasyon Mevkii, Amasya • Harita
Amasya Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Çankırı Devlet Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaKırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260, Çankırı • Harita
Çankırı Devlet Hastanesi
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSüphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Tıbbi patoloji, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik Daha fazlaÇırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6 Beşiktaş, İstanbul • Harita
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Uzm. Dr. Ayşe Yavuz
Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya, Selçuklu • Harita
Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi
Elazığ Elazığ Sarahatun Kadın Doğum Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya Daha fazlaOlgunlar Mah. Atatürk Bulv Elazığ Eah. Bağlı, Elazığ • Harita
Elazığ Elazığ Sarahatun Kadın Doğum Hastanesi
Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz, İstanbul • Harita
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Psikiyatri Daha fazlaİslampaşa Mah. Tıp Fakültesi Dekanlığı 53100, Rize • Harita
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi