Tıbbi Patoloji, Kumlu, Hatay
Balıkesir Gönen Devlet Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaTırnova Mah., Gönen • Harita
Balıkesir Gönen Devlet Hastanesi
Manisa Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaReşat Bey Mahallesi 167. Sokak No:126, Akhisar • Harita
Manisa Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi
Referans Klinik Laboratuvarı
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaFener Kalamış Cad. Oğultürk Apt. N10 K-1 D-4 Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Referans Klinik Laboratuvarı
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikoloji Daha fazlaBeyçelebi Mah. Araç Cad., Kastamonu • Harita
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi
Siirt İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi
Tıbbi patoloji, Pratisyen
Yeni Mahalle, Siirt • Harita
Siirt İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi
Ankara Büyükşehir Belediye Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kulak burun boğaz, Halk sağlığı, Psikiyatri Daha fazlaSıhhiye Hanımeli Sok. Sıhhiye, Ankara • Harita
Ankara Büyükşehir Belediye Hastanesi
Afyon Merkez 4 Nolu Ataköy Sağlık Ocağı
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları
Esentepe Mahallesi, Afyonkarahisar • Harita
Afyon Merkez 4 Nolu Ataköy Sağlık Ocağı
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaDr. Şeref İnal Öz Cd. Dağkapı, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü
İzmir Tire Devlet Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya Daha fazlaYeni Mah. Maltepe Mevkii 35900, Tire • Harita
İzmir Tire Devlet Hastanesi
Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi
Kazımkarabekir Cad.Çarşıiçi, Ardahan • Harita
Ardahan Askeri Hastane
Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86, İlkadım • Harita
Samsun Gazi Devlet Hastanesi
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi
Tıbbi patoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Mah. Trabzon Spor Bulvarı, Trabzon • Harita
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi
Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir • Harita